Mirror mirror

Fan vad hjälpsam jag är ändå, dammade av spegeln i omklädningsrummet nu på morgonen. Mest bara för att mina bilder ska bli bättre såklart, vad annars?

Hann inte köpa någon kaffe på väg till jobbet.. Hade en sopsäck efter städningen igår som jag skulle ta ner och slänga på väg till tunnelbanan - och alltså... Jag möter aldrig någon i hissen när jag börjar tidigt. Jag vet inte vad mina grannar gör på dagarna men är ytterst tveksam till att de jobbar i alla fall. Men såklart när jag står där helt trött pga lite för lite sömn och med en fet sopsäck som en riktig tiggare så får jag sällskap ner i hissen. HELA VÄGEN FRÅN TRETTONDE VÅNINGEN. Faktiskt ända till soprummet.

Idag väntar jag med spänning på att en fastighetsförvaltare ska ringa mig angående lukten som jag har felanmält typ 358 gånger och så kommer det även vara en elektriker hos mig under dagen som ska laga handdukstorken som gick sönder för två månader sedan. Tänker att jag nämner i förbifarten då att jag har anmält intresse på en annan av deras lägenheter i samma hus men ett par trappor ner. Jag kommer seriöst bli deprimerad om jag ska bo kvar i min lägenhet om de inte gör någonting åt lukten snart. Hur sjukt är det inte att jag städar i fem timmar, skrubbar vartenda hörn av lägenheten och det luktar inte ens rent när jag är klar? Fint blev det ju i alla fall så OM de tänker komma och kolla på lägenheten och konstatera vad som är fel så kan de absolut utesluta att jag är stökig av mig.

Pussåkram skumbanan!

Ha en toppen dag!

Gillar

Kommentarer