Mina fina gåvor från förra veckan

Det har gått en vecka sedan jag hade min julfest, ni vet, den som jag inte har några bilder från. Men vad jag däremot har är bilder på mina fina presenter jag fick! Visst, jag brukar också ta med mig någonting när jag är bortbjuden. Men WOW vad jag inte alls hade räknat med detta!

Jag är så genuint jätteglad för mina presenter! Helt fantastiska blommor fick jag. En flaska Prosecco, en jättefin rosa gin från Stockholms Bränneri. Den fick jag av min vän Frida, vår grej när vi jobbade tillsammans på Birka för ett par år sedan var att jag var hennes Gin och hon var min Tonic (istället för Yin och Yang). Det lilla paketet innehöll ett doftljus som doftar såååå gott! Alltså det påminner om typ tvätt- eller sköljmedel men jag älskar det. Så tanken är att jag ska ha det antingen i köket eller badrummet. Det passar säkert bäst i badrummet, men eftersom jag fortfarande dras med den där konstiga lukten i köket så gör den förmodligen större nytta där.

Ljuslyktan, spelet och servetterna vann jag i julklappsleken. När vi spelade på jobbet slog jag ju inte en enda sexa.... Vilket var poängen för att få en julklapp. Den här gången gick det desto bättre. Kanske beror på att jag på julfesten hade en kille som hängde runt mig hela kvällen och hemma hos mig hade jag ingenting. Tur i spel, otur i kärlek ni vet. Man kan ju inte få allt. Vilken tur då att jag inte kommer ha något intressant hemma hos mig på måndag som kan förstöra min tur i Bingolottos uppesittarkväll. För jag SKA ha den där miljonen alltså.

Gillar

Kommentarer