Men nytt rekord eller?

Min fortfarande relativt låga nivå på träning går åtminstone framåt. Energin finns men kanske främst viljan. Fan jag gillar det här. Kan inte påstå att jag garvar mig igenom mina 30 minuter på bandet varje dag, men det är inte hemskt heller. Tänker lunka på med mina 30 minuter ett par dagar till och sedan öka lite.

Och btw, jag tänker sluta röka. Att fimpa ciggen har nog aldrig känt mer aktuellt än nu faktiskt. Luftvägssymptom är väl det överhängande i coronavriuset och om jag fortsätter röka när jag dessutom har astma så kommer jag ju för det första inte känna om jag blir sjuk eller mår dåligt. Eller jag kommer känna det men jag skulle aldrig kunna peka ut det som corona eftersom jag alltid är lite tung i andningen. Dessutom ser jag inga som helst nackdelar med att göra ett seriöst försök nu. Skulle jag bli smittad fattar jag ju att jag sitter lite taskigt till. Det kommer bli tufft för mina lungor att palla med och hade jag inte varit en rökare hade jag kanske klarat det bättre. Jag skulle aldrig kunna leva med mig själv OM jag blev smittad och blev tvungen att få hjälp att andas via en respirator på grund av att mina lungor är så dåliga av min rökning. Det finns garanterat andra som redan är sjukare än jag utan corona.

Nu ska jag krypa ner i sängen och föröka sussa lite. Kan inte säga att jag ser fram emot att gå till jobbet imorgon. Folk kastar sig väl inte på att boka hotell och weekendresor just nu kan jag säga. Jag skulle bli förvånad om vi ens fick in en enda bokning imorgon. Det ger ju en lite ångest kan jag säga. Inte så lite heller... FAN vad man skulle valt att jobba i en annan bransch just nu alltså. Sjukvården hade ju inte varit helt fel. Då hade man ju inte stått utan jobb om jag säger så. Men men, än har jag jobbet kvar.

Hörni - vi hörs imorgon. Då är det i alla fall fredag och det kanske kan muntra upp en lite. Jag känner för att besöka en av mina favoritbutiker Systembolaget efter jobbet. Köpa en liten flarra rött och kankse en öl eller två. Egentligen hade jag velat träffa Annette och ta en öl ute någonstans men känns väl kanske som att man ska avstå från det eller? Jag vet inte... Ju mindre man är ute desto mindre är väl risken att man blir smittad och på så sätt smittar andra och då kommer det här blåsa över snabbare och vi kan alla återgå till våra NORMALA PROBLEM! Ni vet sådant vi oroade oss för tiden innan corona. Minns ni det? Det var väl typ förra helgen? Med det säger jag godnatt och puss!

Gillar

Kommentarer