Kvällens tips

Som utlovat kommer här min tippning inför kvällens deltävling i Mello.

Mina två favoriter inför lördag är Paul Rey och Dotter. Jag hoppas att det är de två som går till final, men jag är väldigt osäker. Anna Bergendahl är ganska bra och jag gillar ju Mendez och Alvaro Estrella också... Det här är så svårtippat. Men om vi försöker gissa hur det kan gå ikväll då. Det är alltså sju tävlande bidrag:
Klara Hammarström - Nobody
Jan Johansen - Miraklernas tid
Dotter - Bulletproof
Mendez feat. Alvaro Estrella - Vamos Amigos
Linda Bengtzing - Alla mina sorger
Paul Rey - Talking In My Sleep
Anna Bergendahl: Kingdom Come

Nej Thorstis är inte med och tävlar men jag är nog fortfarande lite besviken över detta... Men men.

Fem av dessa går vidare till andra omgången och vi får fortsätta rösta medan två lämnar direkt. Jag tror vi kan se skrällar redan här. Jag hade väntat mig lite mer schlagerparty av Bengtzing men tror tyvärr inte det här håller så hon ryker nog direkt. Sedan tror jag att jag spontant hade sagt att det är Johansen som ryker. Om vi säger såhär, hade det varit Thorsten Flinck som fick göra sitt bidrag så hade han nog rykt direkt. Men vem har fått absolut mest uppmärksamhet i media den här veckan? Johansen. Och jag tror nästan han tar sig vidare i första momentet och att det kan vara Hammarström (kan också tyvärr bli Dotter som inte verkar vara någons favorit förutom min) som ryker.

Då har vi våra första fem:
Jan Johansen
Dotter
Mendez feat. Alvaro Estrella
Paul Rey
Anna Bergendahl

Den som absolut kommer gå till final är Paul Rey. Utan tvekan, jag var först såå säker på att Dotter skulle ta finalplatsen, vilket jag fortfarande tror. Hon känns som en vattendelare, antingen skräller hon och går till final eller så åker hon ut. Det kan gå åt båda hållen. Men Paul Rey känns mer och mer självklar till final och är också mitt nya vinnarkort. Det kanske blir ännu en kille som tar över sångfågeln efter John Lundvik - Benjamin Ingrosso - Robin Bengtsson - Frans - Måns Zelmerlöw.

Sen hoppas jag att Dotter tar den andra finalplatsen, men jag tror att det blir Mendez feat. Alvaro Estrella.

Gillar

Kommentarer