Känt mig lite off..

Det här har ju inte varit den bäst uppdaterade bloggen de senaste dagarna. Dels var jag väldigt trött efter julfesten och orkade inte uppdatera så mycket i söndags. Igår var min mamma här och vi spenderade dagen med att rensa i mitt källarförråd, åka till återvinningen med alla kartonger som legat där nere och fixat nya kuddar och lakan till min säng. En väldigt försenad födelsedagspresent från kära mor.

Hon åkte hem idag, vi har haft väldigt mysigt. Även om vi gick upp för att köra tvättstugan idag klockan 7. För varje vända där nere gick jag och la mig igen när vi kom upp till lägenheten så när vi var klara var jag ju helt slut. Är fortfarande sinnessjukt trött. Men nu jobbar jag bara ett par timmar till sen får jag äntligen åka hem till min älskade säng. Blir dock ingen sovmorgon för mig, dels pga att det kommer elektriker dit som ska laga handdukstorken men också för att jag har vändpass och då undviker jag helst att sova för länge på morgonen.

Mycket kartonger och ett par vändor till återvinningen blev det. Tur mammsen kan komma ner med bilen då och se till att vi får sådant här gjort. Hade aldrig fixat det annars.

Jag har trott hela dagen att det är måndag idag, men det är ju faktiskt tisdag. Så skönt. När jag kommer hem från jobbet ikväll, går och lägger mig och vaknar imorgon har jag ju redan kommit halvvägs genom veckan. Jag ska jobba på Nalen på söndag men efter vad jag var med om senaste gången jag jobbade där så vill jag faktiskt inte det. Dels har jag en kollega som är så fruktansvärt olämplig på sin position så det finns inte. Hon är nedvärderande, pratar till folk som om de vore dumma i huvudet och har ingen känsla för vad som är rätt att säga och inte. Berättade till slut för en annan kollega som hon jobbar väldigt nära om hur jag kände och upplevde det hela. Fick NOLL stöd av honom, han försvarade henne in i det minsta och fick det istället att låta som att det var mig det var helt fel på. Nu ska bägge de två jobba på fredag, så nej, jag är inte speciellt sugen på att vara där. De får lösa det på något sätt bara.

Gillar

Kommentarer