Kaffe och serie innan jobb

Så sjukt att det redan är onsdag! Jag börjar samma tid idag som igår, alltså vid tre. Så jag har lite tid för mig själv här hemma på förmiddagen. Dricker lite kaffe och kollar ikapp på de avsnitt jag missat av Viaplay serien "Heder". Har ni sett den? Alltså så bra tycker jag!

Jag började titta när första avsnitten släpptes. Men så kom väl jobbet och livet emellan antar jag och så insåg jag idag att jag förmodligen hade missat en del. Är på avsnitt 5 nu. Men jag gillar ändå att jag i princip kan kolla klart på hela serien nu när jag känner för det, behöver inte vänta en vecka på nästa. Det är nog det bästa!

Kommer ni ihåg Bron som gick på tv förut? Herregud det måste vara nästan 10 år sedan som första säsongen sändes, jag bodde fortfarande hemma i Dalarna då. Jag introducerade Bron för min kompis Robin för typ två år sedan. Jag var så överlycklig över att det skulle komma en säsong 4 och han hade inte sett ett enda avsnitt. Så vi plöjde igenom alla tre säsonger som fanns tillsammans och när säsong 4 skulle sändas på tv träffades vi en kväll varannan vecka och tittade på två avsnitt tillsammans. Att det var just varannan vecka berodde nog på att våra scheman och liv inte gick att planera bättre.

Men tillbaka till den aktuella serien då: Heder.

Jag förstår att det verkligen är en storsatsning. Fyra otroligt starka kvinnliga huvudroller som spelas av fyra av de kanske absolut bästa kvinnliga skådisarna vi har, åtminstone är det min personliga uppfattning. Eva Röse framförallt. Älskar henne - och på tal om Bron. Den stora stjärnan där var ju Sofia Helin och vem ligger bakom bakom Heder om inte... Sofia Helin? 

Den är ju inte direkt ny utan hade ju premiär för över en månad sedan - men om ni inte har sett den - se den!

Gillar

Kommentarer