Jag. Är. Tillbaka!

Ja tack, ja tack!

Jag är tillbaka, åtminstone för stunden. Ni vet hur det kan bli, rätt vad det är så försvinner jag iväg. Glömmer bort att blogga, är upptagen med att tänka på annat och så går tiden. Men jag gillar att ha någonting att göra varje dag.

Idag är jag på jobbet. Jag är kvar där, ett tag till. En månad, knappt. Om jag får som jag vill blir min sista arbetsdag den 10:e september. Har jag något annat jobb? Nej. Är jag orolig inför framtiden? Eh... Jag försöker att inte tänka på det i hopp om att tränga bort all stress, oro och ångest. Den lär ju bubbla upp till ytan förr eller senare ändå. Vilket den också gör i tid och otid, gärna i samband med att jag dricker alkohol.

MEN... Det återstår att se hur många dagar i denna ångestfyllda bubbla jag har kvar. På måndag har jag nämligen en jobbintervju. Jag tänker gå all-in och sätta alla mina potatisar på att jag ska få det här jobbet. Vända ut och in på mig själv, bend over, on your knees. Jag vill verkligen, verkligen att det ska gå vägen. Även om det inte är mitt drömjobb så är det drömmen just nu.

Checkar in igen senare under dagen med en mer "woooow-ig" sammanfattning om vad som hänt i mitt liv under tiden då jag varit bortkopplad härifrån. 🙌🏼

Gillar

Kommentarer