Inredningsk*t

Precis innan allt det här med Coronaviruset tog fart var jag sekunder från att beställa en ny sänggavel till min säng. Jag har tröttnat på färgerna hemma hos mig och vill göra ett rejält inredningslyft. Få det lite mer enhetligt och som den hotellarbetare jag är ser jag gärna att mitt lilla hem blir som mitt egna hotellrum. Lite den känslan ni vet.

Nu har jag totalt nördat ner mig i inredningsträsket och det verkar onekligen som att jag hittat en stil jag tänkt gå på. Eller vi kanske ska säga "en färg".

Det får gärna gå åt det ljusa hållet, ni fattar säkert hur jag tänker. Steg två är att köpa en sängkappa som döljer färgen på resten av sängen. Jag har dock insett att jag måste mäta avståndet från sängen ner till golvet. Den ENDA sängkappan jag hittat som passar en 140 cm säng är 55cm lång, i kappan alltså. Så jag hoppar för guds skull att det passar min säng. Lite osäker på vilken färg jag vill ha där. Men det kan man ju ha olika färger tänker jag att välja bland. Man kanske vill kunna byta ut sängkappan beroende på påslakan osv. Men även i sängtextilier har jag snöat in på lite samma färgskala.

Samtliga sängkappor är från Cellbes, okänt för mig sedan tidigare men det verkar faktiskt vara det enda stället där jag kan få tag på en sängkappa i rätt storlek. Förutsatt att den räcker ner till golvet då. Jag tror dock jag kan säga redan nu att det kommer bli den vita alternativt den beigea. Kanske båda två, men den gråa känns inte rätt. Steg tre blir påslakan. Jag har i nuläget alldeles för spretiga färger och samtliga påslakan är gamla och inte alls roliga. Så det ska bytas ut!

Samtliga påslakanset här från Jotex: "Randigt", beige, rosa

Gillar

Kommentarer