Ikväll har jag kommit på att:

Jag kan definitivt inte äta socker. Vet inte vad som hände med mig ikväll men jag hade lite onyttigt hemma, fyllt med socker naturligtvis. Jag unnade mig själv, tänkte att det inte var någon större fara. Det är det ju inte egentligen. Men nu, efteråt, vet jag precis varför jag alltid försöker intala mig själv att skippa sockret, det onyttiga och hålla mig till "cleant".


Så nu ligger jag här och sväller i min säng. Det dåliga samvetet sköljer över mig. Att man börjar må såhär fruktansvärt dåligt när man käkar lite snacks en kväll... Nu har jag inte ätit speciellt mycket socker senaste tiden, jag försöker alltid tänka på att undvika det så mycket jag kan. När jag väl äter det, då mår jag så fruktansvärt dåligt. Det känns som jag förgiftat mig själv med någonting. Illamåendet är helt utom kontroll. Jag mår inte ens så här illa när jag har mensvärk, knappt när jag är bakis. Det känns som att allt ska komma upp vilken sekund som helst, vilket jag nästan hade uppskattat om det fått mig att må bättre än vad jag gör nu. Sedan är det huvudvärken. HUR kan man få sådan extrem huvudvärk??

Ska försöka sova bort det här nu. Klockan är trots allt otroligt mycket och jag har som vanligt gjort en liten checklista för förmiddagen till mig själv. Eftermiddagen kommer spenderas på jobbet (som vanligt).

Har börjat titta på en serie jag hittade på Cmore också. Tittade ju på Farmen idag, typ hela dagen(!!!). Har kollat ikapp alla avsnitt jag missat nu så jag kan hänga med när det går på tv. Kommer förmodligen fortsätta missa alla avsnitt på tv och behöva kolla ikapp snart igen. Sådan är jag. Men, den serien jag har börjat titta på nu: Den heter Unreal. Det finns ju redan fyra säsonger så den är väl inte speciellt ny. Jag tror inte den har funnits på Cmore så länge dock, ett par månader kanske 🤔 Men den verkar rätt kul så jag ska väl titta lite på det tills jag somnar. Eller så lyssnar jag på ljudbok. Älskar ljudböcker <3 Haha.

Godnatt!


Gillar

Kommentarer