I stort klar

Jag är pretty much done - det ser inte så ut på bilden. Men jag river ju fram typ allt för att sedan rensa bland det, slänga och sortera in där det ska vara. Åh jag älskar att städa. Jag älskar ännu mer att när jag bara går omkring hemma och plockar, dammsuger och skrubbar unnar jag mig själv lite rött.

En av ett par flaskor som blev över efter julfesten - det här var tydligen Laila Bagges röda, det var mer än jag visste faktiskt och det smakade såå bra. Jag har inte mycket kvar att göra alls i städandet, men jag lämnar ändå det till imorgon. Jag tror i och för sig att jag ska träffa Annette imorgon eftermiddag eller kväll, hon åker till Gambia på fredag så vi måste ses innan dess. Men klockan har tickat iväg och jag ska ju upp och jobba tidigt imorgon, så jag har gjort en skål med nudlar, jordnötssmör och avokado. Jag tänker krypa ner i sängen, kanske titta eller avsnitt eller två av Wahlgrens väääääääärld - det är seriöst mitt nya favoritprogram.

Lite, lite huvudvärk har jag. Känns ju inte så kul. Jag får dricka lite vatten och sedan bara försöka sova, helt ärligt.Alltså jag mår ju bra, jämfört med förra veckan. Men då och då känner jag mig lite konstig. Får huvudvärk ganska ofta, känner mig lätt illamående. Det är inte jätteskoj, men det går säkert över av sig själv med tiden.

Imorgon är det onsdag, mitten av veckan. Det blir säkert skoj. Jag jobbar tidigt och sedan ska jag som sagt träffa Annette är tanken.

Godnatt världen - vi hörs imorgon. Då blir det nog en tunnelbanekaffe, jag känner att jag är värd det.

Gillar

Kommentarer