Godmorgon godmorgon

Det är lördag idag - och det betyder MELLODAG!

Hoppas ni alla mår bra - det gör jag. Kände mig lite konstig magen och halsen när jag vaknade men det har blivit bättre nu. Jag är helt säker på att det beror på min lägenhet, den gör mig sjuk på riktigt. På måndag ska jag ringa min hyresvärd och prata med dem igen angående lukten och allt som är knas, har dessutom anmält intresse på nya lägenheter de har lagt upp så ska försöka trycka på att jag hellre ser att jag får en av dem än och får flytta ut från det här huset. Men nog om det.

Förstår ni lyckan våra gäster måste känna i att bli serverade den här frukostbuffén varje morgon? Galet! Ska dock erkänna att jag aldrig har smakat tårtan vi serverar. Jag är inte superförtjust i tårta faktiskt. Eller det beror såklart helt på vad det är för tårta, men vanlig gräddtårta med sockerkaksbotten är inte min fav. Dels för att jag inte gillar sockerkaka speciellt mycket, men 9 gånger av 10 är sådana tårtor dessutom fyllda med typ sylt. Vilket jag inte heller gillar. Grädden är väl nice, men det brukar jag må lite illa av i för stora mängder. Ja ni hör ju, jag är ingen tårttjej. Däremot hade jag älskat att baka och dekorera en tårta varje morgon om jag jobbade frukost. Måste seriöst fråga om jag inte kan få göra tårtan en dag, har ju ändå serverat mina semlor här till personalen senaste dagarna så de vet att jag kan baka åtminstone.

Ikväll är det i alla fall Mello igen, bästa på hela veckan. Det är sista deltävlingen - vilket betyder att nästa vecka är det andra chansen och veckan efter det är det FINAL!

Jag tror att min bästa älskling Lena kommer hem till mig ikväll för att käka middag och kolla Mello, ska prata med henne senare tänkte jag. Men hur mysigt? Första tanken var att vi skulle äta tacos, men jag funderar på om jag ska göra något annat för hennes skull. Hon önskade mat som inte var så fet, visst man kan välja själv vad man vill ha när man käkar tacos, men jag vet att Lenas största bov när det kommer till att äta nyttigt osv är inspirationen och att det inte får bli tråkigt. Så jag kanske kan slänga ihop någonting som är nyttigt, men festligt och roligt. Det tror jag på.

Vi hörs, som vanligt, seeeeenaareee ❣

Gillar

Kommentarer