Godmorgon godmorgon!

Har en sådan där dag där jag kör exakt samma outfit som igår, från topp till tå. Samma skitiga spegel, samma stökiga omklädningsrum, som såå inte är mitt problem. Eller jag håller ordning och reda på mina grejer, det är väl min uppgift kan jag tycka.

Dagens planer är inte så många egentligen. Självklart väntar först jobb, när jag är klar med det tänkte jag bara åka hem och storstäda. Nu ska ALLT julpynt ner i förrådet, garderober ska rensas, vartenda hörn ska skrubbas. Det kommer dels en elektriker till mig imorgon som ska laga handdukstorken, den som gick sönder och pajade elen för mig i november eller när det var... Måste också ringa min hyresvärd idag igen, de har försökt nå mig nu på morgonen, angående lukten i lägenheten. Jag tycker att det luktar mögel så nu får de fasiken komma och göra någonting åt det.

De ska åtminstone inte kunna påstå att det skulle ha med min städning att göra. Det har det ju inte, ända sedan lukten dök upp har jag ju varit så extremt pedantisk vad gäller städning så det finns inte en möjlighet att det beror på det. Ni anar inte hur frustrerande det är, när man städar varje dag hemma och ändå luktar det så j*vla konstigt när man kommer hem och jag hittar ingenting som det kan bero på. Det måste vara någon form av mögel inuti väggarna eller under diskbänken. Känner att jag aldrig kommer trivas till 100% i min lägenhet så länge de inte gör någonting åt det. Kan man kräva en ny lägenhet tror ni? 😂

Storstädning blir det hur som helst idag. Ser fram emot det!

Pussåkram skumbanan

Gillar

Kommentarer