Gårdagens lunch <3

Det ser kanske inte mycket ut för världen. Men jag kan lova er att det var väldigt smarrigt. Stod igår och testade mina kulinariska kunskaper och detta mina vänner är: Vegobullar med rödbetor. Simple as that.

Fantastiskt enkelt att laga också. Jag äter ju inget kött så jag använder Anammas formbara färs. Jag har bara gjort bollar av den en gång tidigare, men nu så gjorde jag en annan variant då och rev ner lite rödbeta i färsen, kryddade och rullade små bollar. Jättegoda om man får säga det själv om sin egen mat. Till det bara en sallad med lite blandade grönsaker, svamp och potatis faktiskt. Hittade en rolig påse på Ica senast med rosa potatis... Vet inte om det alltid finns eller om jag bara la märkte till den nu för att Ica har sin rosa bandet kampanj i oktober? Den smakar som vanlig potatis i alla fall, men man blir lite lurad av färgen, som när man kokat den faktiskt inte är den roligaste ska jag erkänna.

Det här vart alltså min lunch igår innan jag åkte till jobbet. Idag jobbar jag inte kvällspasset utan morgonpass och då intas brunch på jobbet. Vi har en mycket trevlig frukostbuffé på Hotel Frantz så det känns verkligen lyxigt att få ta del av den varje dag.

Gillar

Kommentarer