Fredag morgon

Godmorgon godmorgon!

05:52, jag vaknar och inser att jag har sovit förbi mina alarm som började ringa 05:35. Lite knorrig över det för då får jag inte ligga kvar och snooza. Upp och fixa till ansiktet. Är lika tacksam varje morgon att jag har en CC cream som döljer varenda millimeter av trötthet som finns kvar i ansiktet.

06:10, fixa en snabb kaffe att ta med och borsta ut håret...

06:19, någon minut senare än planerat är jag i alla fall på väg ner med hissen. Hinner ta en snabb cigg (ush) och börjar gå mot tunnelbanan när jag kommer på att jag måste fylla på mitt SL-kort...

06:26, missar tunnelbanan med en halv minut men skulle idag inte kunna bry mig mindre. För idag är det fredag och jag jobbar till 15.00. Nästa gång jag går till jobbet är på måndag morgon. Som en normal människa typ. Jag har nog inte haft en sådan här ledig helg sedan jag gick i gymnasiet tror jag.

Ikväll ska jag i alla fall försöka träffa min bästis Lena. Hon ska få en julklapp av mig. Ser ändå fram emot dagen. Mest för att det är en sådan sista dag innan julledighet för många. Igår sa jag hejdå och god jul till Lise i receptionen och Bengan, hotellägaren.

Ha en trevlig fredag! Det ska jag ha.

Gillar

Kommentarer