Fortsättning av inredningsträsket

Vart var jag någonstans? Jag hade visat er de sängkläder jag skulle vilja köpa hem till den dag jag faktiskt kan byta ut och göra rum hela mitt hem. Så vi fortsätter raskt med lite annat smått och gott som skulle passa så bra så bra så bra hemma hos mig, en vacker dag.

Denna matta kommer från Mio, och hur skön ser den inte ut att vara? Jag har lite svårt att bestämma mig för hur det ska se ut med mattor osv hemma hos mig. Dels vill jag ju ha en framför soffan typ som i ett vardagsrum. Lite mitt i rummet, men skulle gärna ha en sådan här lurv precis nedanför sängen också.

Gärna ännu mer lurv i form av en filt i soffan, tillsammans med lite snygga kuddar. Jag är ju tokförtjust i de här som ser lite metallic ut i färgen. Lila och grå. Filten kommer precis som kuddarna från Jotex.

Även till min säng önskar jag lite snygga prydnadskuddar. Första tanken var de med lite olika färger på, andra tanken var den med lite mönster i tyget. Kanske bägge två... Vem vet. Den mönstrade finns även i lite mer grå färg, frågan är om det skulle passa bättre.

Till sist: Lite lampor. Vill ni gissa vart de kommer ifrån... Golvlampa / Taklampa

Innan den här pandemin är slut har jag säkert hittat ännu mer jag vill föra in i mitt hem. Om jag har ett hem kvar då alltså. Planen är ju att bara spara massa pengar och om det här kaoset går bra till slut så kommer jag inte ha behövt använda alla sparpengar till tak över huvudet utan kanske har lite kvar som jag kan investera i mitt hem som jag kommer vara mer tacksam över än någonsin. Förutom att det luktar skunk då.

Gillar

Kommentarer