Förmiddag i tvättstugan

​Har kört på för fullt här hemma nu under förmiddagen. Jag insåg ju när jag kom hem igår att det är bara idag och imorgon kväll jag har på mig att packa och fixa för Dalarna. Och då vill jag också att det ska vara välstädat och fint när jag åker hemifrån. Det värsta som finns är ju att komma hem när man varit borta ett tag och det första man vill göra är att dammsuga eller något... Det ska vara perfektion här hemma innan jag åker. 

Nu sitter jag och äter lite frulle, dricker kaffe. Ska göra mig helt redo snart men har en sista vända ner till tvättstugan först. 

Skulle tvätta mina underlägg från Indiska också... Alltså... Jag vet inte vad det beror på. Om de blir lite så konstiga i formen och tyget när de är blöta och nytvättade. Eller, om det kan vara så att jag har tvättat på för hög temperatur. Det stod faktiskt 40 grader på tvättlappen men jag slängde in dem tillsammans med lakan och handdukar som jag körde på 60 grader. Vi får se om underläggen rätar ut sig när det är helt torrt. Känns tveksamt, jag tror jag har krympt dem. 

Har lite mer grejer jag måste få gjort, typ IGÅR, helst. Så får sätta lite fart på mig själv nu. Slut på kafferasten. 


​Edit: ​Underläggen är garanterat helt förstörda 😔 

Gillar

Kommentarer