Dessa ljud gör mig galen

​Okej, det här är inte en av mina bättre arbetsdagar. Egentligen är det inget fel på dagen i sig, jag har sovit ganska bra och förutom att jag känner mig lite småtrött som vanligt när jag går upp hemskt tidigt på morgonen så är allt faktiskt rätt bra. Förutom en sak: Renoveringen av hotellet gör mig galen! 

Det märks absolut att vi är inne på det sista nu inför flytten ner till nya receptionen. För nu börjar den gamla smått rivas ner. Fantastiskt och underbart om ni frågar mig. Jag har aldrig varit ett fan av den här gamla receptionen. Det märks att den är gammal, den är ful och vi har alldeles för mycket saker i  alla lådor och skåp. Eller inte nu längre då, jag har de senaste dagarna inte gjort annat än rensa och slänga saker, eller det som enligt mig är skräp. 

Men alltså: ljuden! Det borras och det hamras och det bankas från varenda håll på det är stället. Det gör mig galen. Jag hade en period hemma i lägenheten där man renoverade lägenheter intill min och varje morgon vid 8-tiden började man betongborra i väggarna. Ett tag var jag redo att hoppa från mitt fönster - för information bor jag på trettonde våningen. 

Jag hoppas verkligen det lugnar ner sig snart här. Det är helt galet - allt är så rörigt, det springer folk överallt och alla verkar tycka om att dumpa sina grejer hos oss i receptionen. Som är mindre nu än för en vecka sedan, halva vårt utrymme har stängts av, och mindre ska det bli. Inte just här då. Men vår nya reception är så extremt liten så jag vet inte hur det är tänkt att vi ska klara oss där nere faktiskt. Jag vet inte vad jag vill säga med det här, kanske ingenting, mer än att bara skriva av mig lite. Här på det hotell som mer och mer liknar Fawlty Towers är det ändå ingen som lyssnar på klagomål från en simpel receptionist. Ni anar inte hur glad jag ändå är över att det "bara" är två veckor kvar av det här... Hade vi haft mer än en månad kvar vet jag inte om jag hade orkat med alltså. Det är inte det trevligaste arbetsmiljön man kan ha. 

Nu gick en propp här.. Måste fixa. 

Gillar

Kommentarer