Cozy cozy

Nyduschad och nytvättad i håret dessutom. Myser i min nya mjuka huvtröja. Alltså jag vågar aldrig tvätta den, är såå rädd att den ska förlora all sin mjukhet.

Har inte gjort mycket sedan jag kom hem från jobbet faktiskt. Hade tvättstugan och sedan har jag lagat lite mat. Hämtat ut mina paket som kommit, bland annat mina nya produkter från Dermosil. Jag måste visa upp de här senare. Oh my god, säger jag bara! Även skaffat en ny kalender för 2020 - är så löjligt taggad redan nu på att börja använda den. Den är så sjukt snygg och hela stilen är så mycket Ida. 2020 ska ju bli mitt ekonomiska år. Börjar bra med att spendera pengar på en ny kalender, men den var värd det och faktiskt inte speciellt dyr heller.

Nu ska jag göra någonting av mitt nytvättade hår tänkte jag, kommer annars se ut som ett skatbo i håret imorgon. Kan seriöst inte förstå att det är fredag imorgon! Det känns helt overkligt. Kan någon snälla förklara för mig vart den här veckan tagit vägen? Jag kom hem i söndags, jobbade kvällen. I måndags var jag på Birka hela dagen och tog hand om upplärningen med vår nya serviceledare. Nu är det bara en natts sömn ifrån fredag! Då väntar först hotellet och på kvällen blir det ett långt pass på Nalen, 02:30 är sluttiden imorgon.

Gillar

Kommentarer