Check

Hann med alla dagens planer innan jag begav mig mot jobbet.

Nummer ett var ju att ringa VVS firman som faktiskt inte verkade veta vad jag pratade om... Han skulle ta ärendet vidare och kolla om de fått in någon order från min hyresvärd. Det skulle inte förvåna mig om en sådan order inte ens finns. Sjukt tröttsamt, men nu har jag i alla fall ringt, och får jag inget svar inom två dagar så ringer jag upp min hyresvärd och frågar vad i h*lvete det är som händer.

Jag fick ner mitt shit till förrådet i alla fall. Julpyntet som jag skulle tagit ner för en månad sedan... Där nere i källaren letade jag ytterligare ett varv efter min dunjacka som jag hela tiden trott att jag slarvat bort eller slängt - och gissa vad: Jag hittade den!

Faktum är att jag inte bara hittade den dunjackan men även en tunn dunjacka som jag inte kom ihåg om jag hade kvar eller om jag hade sålt den.

Dessutom: Ett par skor som jag köpte förra året, helt oanvända, som jag tog ner för att de var för varma redan när jag köpte dem och som jag har glömt bort att jag äger eftersom jag aldrig använt dem.

De ser ut att vara sjukt mycket ljusare på bilden än vad de är egentligen, de är typ mörkblå. Men nice, alltid kul att hitta oanvända grejer. De är fodrade och rätt sköna faktiskt så det är ju bara att passa på nu och använda innan det blir för varmt... Som om det någonsin kommer bli varmt igen i det här landet, eller sol.

Gillar

Kommentarer