Bloggutmaningen 31 dagar i maj - 15/5

LĂ€nk till Orsakullans bloggutmaning đŸŒș

15. Har du nÄgon tatuering, piercing eller annan kroppssmyckning?

Oh yes, det har jag. En del har ni sÀkert sett skymta förbi hÀr pÄ bloggen vid tillfÀlle. Om inte. VarsÄgoda:


Jag Àr inte helt nöjd med majoriteten av dessa, vilket ni kanske kan förstÄ. Texten som alltsÄ ska vara "Rock me" (efter en vÀldigt intensiv period dÄ jag Àlskade One Direction) Àr ju helt... Ja jag vet inte vad. Bock me? Eller?

HjÀrtat var min och Alex grej nÀr vi var pÄ fyllan och villan. Hans Àr bÀttre Àn min. Min Àr bara katastrof.

Diamanten kan jag leva med. Den tycker jag bara Àr lite gullig Àven om linjerna inte Àr sÄ bra.

Och det lilla "armbandet" eller vad man kallar det. Det Àr min första. Den Àr vÀl helt okej. Skulle jag göra om texten sÄ skulle jag kanske Àndra eller fixa den pÄ nÄgot sÀtt ocksÄ. Det kÀnns som att det enda som kan rÀdda mig dÀr Àr en sleeve pÄ underarmen. Vilket jag har funderat lite pÄ men vet inte alls hur den skulle se ut i sÄdant fall. Det fÄr bli ett projekt till hösten tror jag. För jag mÄste ta tag i en del av mina gaddningar.

Piercings. Nej. Förutom hÄl i öronen dÄ men det rÀknas vÀl knappt? Ett uppe pÄ ena örat och sÄ vanliga hÄl. Jag har haft en nipplepiercing. Tror jag var 18 eller 19 nÀr jag gjorde den. Men den lÀkte dÄligt. Det var egentligen inte anledningen till att jag tog ut den till slut. Utan det var att jag hade tappat den flera gÄnger - och nÀr jag tappade den sista gÄngen och försökte sÀtta tillbaka den sÄ rÄkade jag göra ett nytt hÄl. SÄ jag bestÀmde mig dÀr och dÄ att jag inte skulle sÀtta tillbaka den. Det Àr vÀl ingenting jag Ängrar idag direkt. Det syns knappt att jag haft en heller. Ytterst smÄ, smÄ Àrr bara vid ingÄng- och utgÄngshÄlen dÀr staven har suttit.

DÄREMOT! Haha. SĂ„ har jag lĂ€nge varit intresserad, dels av att göra fler "vanliga hĂ„l". Det försökte jag göra pĂ„ mig sjĂ€lv för ett par Ă„r sedan. Men sĂ€kert likt mĂ„nga som testat samma sak nĂ€r man Ă€r ung och dum började jag bara mĂ„ vĂ€ldigt illa. NĂ„len jag anvĂ€nt var alldeles för tunn sĂ„ jag fick inte igenom nĂ„got örhĂ€nge heller och nĂ€r det började flimra för ögonen nĂ€r jag höll pĂ„ dĂ€r i badrummet sĂ„ gav jag upp. Men fler vanliga hĂ„l och antingen en "Rook" eller en "Daith". Jag visste absolut inte vad de hette innan jag googlade pĂ„ det ikvĂ€ll. Men jag sĂ„g det pĂ„ en gammal kollega en gĂ„ng och tyckte det var sĂ„ snyggt! Kommer dock inte ihĂ„g vilken av dom hon hade haha.

Gillar

Kommentarer