Bloggutmaning 3/9

Orsakullans bloggutmaning, 3/9:

Blir det fler bad för dig i år?

Nej! Det kan jag sätta min sista potatis på att det inte blir!

Jag är ju ingen badmänniska egentligen. En gång i år har jag badat på riktigt, alltså när man åker till en strand och tar med sig fika och en bok och chillar och har det gött. Jag och min kompis Angelica åkte i juni eller juli måste det ha varit. Känns som evigheter sedan. Men då hade vi bubbel och massor av gott att äta med oss - sjukt mysigt!

Andra gången jag "badade" var dagen efter min 25-års fest. Alla var så bakfulla, till och med mina föräldrar. Så mamma rekommenderade att gå ner och ta ett dopp i sjön för att bli lite piggare. Kände på vattnet, gick ner från stegen och tog något simtag. Kallt, kallt, kallt. Upp igen, men då var Robin så vänlig och puttade ner mig i vattnet. Fick åtminstone doppa huvudet! Om det lindrade bakfyllan? En aning, sådär när vi var nere på stranden. Men när vi kom upp till huset igen mådde jag precis lika dåligt som innan.

Gillar

Kommentarer

Fy sjutton också fått tipset om att kyla ner sig efter bakis det hjälper lite men inte alls så där som folk får det att låta som ;D. Dessutom oroar man sig som sjutton att man ska kräkas i vattnet hehe.,
www.saramadeleine.se