Bästa dagen i mitt liv

Inte en, inte två, men TRE rörmokare eller VVS-tekniker, vet inte riktigt vilket yrke grabbarna har. Men de är hemma hos mig just nu och ska täta mina rör 😊 Både köket och duschen saknar gummipackningar men de har kollat hur det ser ut och dragit iväg för att köpa rätt grejer. Tydligen hade de fått fel information av hyresvärden om vad det handlade om, blir inte förvånad haha. Men nu ska det bli fixat! Mardrömmen är ju att det är fuktskadat någonstans bakom skåpet under diskbänken och att det kommer fortsätta lukta mögel. Men nu ska jag försöka vara positiv här och bara se fram emot att få det lagat.

Jag är lite hungrig men kan ju inte riktigt fixa frukost nu när de håller på och meckar. Skulle dock gå hungrig hela dagen så länge lukten försvinner.

Men lite kaffe så jag inte somnar i soffan här när de håller på. Idag ska jag även börja ta mina järntabletter jag fick av sjuksköterskan på Blodcentralen. Igår på jobbet fick jag världens yrselanfall, misstänker att det kan bero på att jag var och lämnade blod dagen innan. Jag blev liksom helt matt, trött och illamående på mindre än någon sekund. Men jag hade ju låga blodvärden och så är det ju inte konstigt att man känner sig lite svag efter att ha lämnat blod. Utöver järntabletterna tänkte jag köpa hem vitamin B12 som jag tror kan vara bra.

Nu ska jag fortsätta låtsastitta på tv men istället ska jag bara sitta och titta på och njuta av grabbarna som lagar mitt avlopp! Det här är den lyckligaste dagen i mitt liv.

Gillar

Kommentarer