Andra chansen imorgon

Inte bara har jag varit usel med att uppdatera som vanlig här, men mina Mellouppdateringar har jag också glömt av lite senaste dagarna.

Imorgon är det andra chansen - vilket också innebär sista chansen för de bidrag som är kvar att ta sig till finalen nästa vecka i Friends Arena. I andra chansen tävlar bidragen i dueller om två. Det är alltså fyra dueller där vinnaren i varje duell går till final. Fyra går vidare. Fyra åker ut. Enkelt. Och duellerna imorgon ser ut som följer:

Felix Sandman med "Boys With Emotions" möter Frida Öhrn och hennes "We Are One"

Min gissning till final: Felix

Paul Rey med "Talking In My Sleep" möter Malou Prytz som tävlar med "Ballerina"

Det här är nog den duell jag har mest "ångest" inför. Jag gillar ju Malou, jag tycker hon är så duktig den lilla tjejen. Men Paul är nog snäppet vassare skulle jag säga. Bättre låt. Däremot har jag kollat lite topplistor på Youtube och Malou hamnar förvånansvärt högt upp på nästan alla, högre än sin motståndare på lördag. Så helt självklart kanske det inte är. Men jag har en gissning på vem som tar finalplatsen: Paul Rey

Tramsnummer 1 möter tramsnummer 2... Nej då. Men Drängarna med "Piga och dräng" möter Mendez feat. Alvaro Estrella med "Vamos Amigos"

Min gissning till final: Mendez feat. Alvaro Estrella


Sist men inte minst: Det uppenbara. Den viktigaste duellen i duellernas historia! Melodifestivalens viktigaste bidrag - min stora kändiscrush Anis Don Demina med "Vem e som oss" möter Ellen Benediktsosn & Simon Peyron och deras "Surface"

Den här duellen kommer på riktigt ta livet av mina nerver på lördag. OM Anis går till final så betyder det att jag kommer få se honom LIVE på Friends Arena nästa vecka för jag och Alex ska på finalen. Så jävla roligt! Ska man tro oddsen och lite Youtube osv så borde det vara en enkel seger för bästa Anispanis. Kan vi alla bara rösta på honom på lördag eller? Oavsett hur stor crush jag än råkar ha för tillfället så kommer min gissning på vem som vinner duellen fortfarande vara: SHUUUUUURDA

Vad tror ni? 💖

Gillar

Kommentarer