Älskade Dermosil <3

Gjorde en liten beställning förra veckan från Dermosil. Dels vann jag en utlottning i deras julkalender - men också hade de lite roliga erbjudanden i en annan lucka i julkalendern. Så jag passade på helt enkelt.


Det blev dels lite grejer till mig själv då såklart, men också lite som jag tänkt ge bort i julklapp till min bästa kompis Emma som jag tyvärr inte träffar så ofta.

Köpte två handdukar och ett nytt schampo. Jag hoppas verkligen det här schampot är bättre än det förra som jag inte alls var nöjd med. Men det här innehåller arganolja och det brukar vara väldig tacksamt mot mitt hår, så peppar peppar att det funkar bra!

​Till mig själv: En ansiktskräm och pigmentdroppar. Har aldrig hört talas om eller testat det förut men tydligen ska man blanda dropparna i ansiktskrämen och det blir som en CC-cream. Ska bli väldigt roligt att testa. Samt en mascara för att min precis har tagit slut och den här var lite billigare än den jag vanligtvis använder som är från L'Oréal.

Till min kompis Emma, hon får en uppsättning av samma grej som jag ska testa. Förutom att jag har köpt en annan ansiktskräm till henne då vi har olika hudtyper och behöver olika typer av krämer. Den främsta anledningen att hon får det här lilla setet av mig är för att hon tidigare har pratat med mig och berättat om hur svårt hon har att hitta en foundation eller CC-cream som passar hennes hudtyp då hon haft mycket problem med torr hy och alla sminkprodukter torkar ut hyn ännu mer. Jag tror att det är lite bättre nu men tänker att det här ändå ska funka bra för henne.

De här två då, de fick jag på köpet när jag gjorde beställningen. Det var det som var erbjudandet i den dagens lucka. Kanske ger bort den ena till EmmsiPemmsi också, jag behöver ju inte två... Jag fick två bara för att jag köpte två hudvårdsprodukter.

Och det var allt från älskade Dermosil (för den här gången). Jag är ju redan hooked så det kommer förmodligen mer framöver.

Gillar

Kommentarer