Skola, Serier

Snart kommer första avsnittet av Skam ut och jag är så taggad! Orkar inte vänta 😍😍 Skam är då himla bra! Jag tycker säsong 3 har varit bäst hittills, men det kan ju hända att säsong 4 blir ännu bättre. För att ladda upp inför Skam så har jag kollat på alla säsonger i helgen. Och då läste jag samtidigt alla chattkonverationer på P3.no.

Till något helt annat, jag har en hemtenta över lovet (påsklovet) o jag har knappt börjat...😒 orkar inte skriva och den ska vara typ 5 sidor. Liksom hur ska jag orka på lovet?? Nu vill ju jag kolla på serier😉

Återkommer när jag sett första avsnittet av Skam med mina åsikter och önska mig lycka till med hemtentan
Ses om ca 4 dagar//Ida❤️❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skola

Halloj! Nu är jag tillbaka igen!
Nu går jag rakt på sak. Vi ska snart praoa o jag vet inte vart jag ska praoa... vi har haft två veckor på oss att hitta ett ställe, men såsom jag är så tar jag det i sista sekund😪
Nu ska jag ringa runt till olika ställen o fråga, får de hur det går👍🏻
Det var allt jag hade o säga den här gången så hejdå!👋🏻
Ses snart /Ida❤️

Likes

Comments

Högtid, Allmänt

Halloj!
I söndags fyllde jag 15. De flesta tycker att Dette en ganska stor grej, eftersom man får ta moppekort och blir byxmyndig, men jag tyckte inte de va så speciellt...

Iaf jag fick en Iphone 7 o jag är superglad över det! Det dom jag var mindre glad över var att jag inte kunde använda den förrän idag. Pappa trodde att min sim-kort från min förra mobil skulle passa i den nya om man bara tog bort lite på den. Det är svårt att förklara men jag hoppas ni förstår. Men det visade sig att det inte passade och då hade han förstört mitt sim-kort...🙃

Men som tur var hade han köpt ett nytt sim-kort ifall det inte skulle funka. Men då såklart hade han beställt sim-kortet i fel telefonnummer...🙄 Då kunde jag inte ringa/smsa med min gamla mobil o inte med den nya heller. Men igårkväll kom sim-kortet och vi började fixa med mobilen.
Nu sitter jag o skriver från min nya mobil, så ni fattar ju att den funkar nu😁

Nu har jag skrivit för mycket om min nya mobil, men jag hoppas att ni kanske fortfarande läser min blogg😜❤️
Ses kanske snart igen /Ida😊

Likes

Comments

Skola

Just nu sitter jag och skriver en hemtenta om islam. Vi har haft en hel månad på oss men jag väljer att skriva den idag, dagen den ska lämnas in... smart, not.

Jag har så mycket läxor och prov och allting just nu. Jag har 4 redovisningar att förbereda, jag ska läsa ut en bok till på tisdag och skriva en bokrecension på den. Jag har två prov att plugga till och en engelska läxa som också är till på tisdag.

Herregud! Jag blev ju trött bara av att skriva allt jag ska göra. Jag förstår inte hur jag ska hinna allt detta innan jul. Det är ju inte alls långt kvar till jul. Ja, det är fortfarande november men det är inte så många veckor kvar. Nu är det snart slut på vecka 45. Då är det vecka 46, 47, 48, 49 och 50 kvar. Okej det är nog ganska långt kvar till jul ändå.... Aja jag får väl försöka överleva fram till jul.

Hoppas att ni har det lättare i skolan än mig, för det är hemskt. Ha det bra /Ida <3

Likes

Comments

Skola, Serier

Hej!

Nu har skolan verkligen börjat på riktigt. Vi har flera läxor i veckan och ska skriva uppsatser. Jag försöker göra det bästa jag kan men vi får se hur det går. Vi har redan haft 4 prov i olika ämnen. Jag är inte så bar på att plugga inför prov men på något sätt lyckas jag få bra betyg ändå. Vi har ett till prov på tisdag och jag har inte börjat öva på det. Som jag sa, jag är inte bra på att plugga i tid.

Men utanför skolan tittar jag mest på serier. Jag har hittat en app som man kan hålla koll på vilka serier man ska kolla på och vilka avsnitt man har sett på. Den heter TVShow Time och jag tycker den är jättebra. Jag tävlar lite med mina kompisar om vem som har sett på flest serier. Jag ligger ganska mycket efter kan man säga...

Nu sitter jag och kollar på en serie, men jag har pausat den atm, för den blev lite långtråkig. Men snart ska jag fortsätta kolla på den, för nu har jag skrivit det jag ville säga.

Hejdå! Ses nästa gång. /Ida

Likes

Comments

Ledig, Skola

​Nu är det typ en månad kvar till skolan börjar igen och det känns inte som jag gjort ett skit på sommarlovet hittills. Först var jag ju i London och sen var vi hemma i två veckor o sen åkte vi till Laholm. När vi kom hem igen var vi hemma i en vecka och nu är det snart den nästa veckan. Då är det en månad kvar. Det låter som jag gjort ganska mycket men det känns inte så...

Just nu sitter jag framför tv och tittar på nåt som jag inte ens vet vad det är... men jag ska snart gå och lägga mig så Godnatt alla och hejdå till nästa gång! /Ida

Likes

Comments

Ledig, Skola

Hej igen!

Just nu sitter jag vid datorn och lyssnar på musik. Imorgon är det skolavslutning och vi är i skolan i ca. 2h 30 min. Det ska bli skönt med sommarlov men jag får inte njuta av det så länge innan jag ska åka på semester. Min familj sak åka till London på lördag. Jag är jättetaggad o mest för Harry Potter museet. Det kommer bli grymt. Men vi ska vara på flygplatsen kl. 9 så jag måste typ gå upp kl.7... men det är väst det om man ska åka till London. Vi ska vara där i en vecka.

Men tillbaka till skolavslutningen. Jag hade först tänkt o ha en klänning. Det var samma som jag hade förra året, men när jag testade den så passa den inte! Jag fick typ panik. Då frågade jag alla vad de skulle ha på sig och de flesta skulle ha typ shorts o t-shirt så då kände jag mig lugnare. Jag letade igenom min garderob efter något att ha på mig o hittade en svart t-shirt som jag inte haft på mig innan så det var perfekt.

NU har jag skrivit tillräckligt för denna gången så bye. Skriver antagligen igen när jag är i London elle rnär jag kommit hem.

Likes

Comments

Skola

Hejsan!

På våran skola har vi olika "lag". Det är 3/4 klasser som bildar ett lag. I ett lag kan det vara 2 klasser från 8:an och en vardera från 7:an och 9:an. På lagdagar gör man något med laget eller ibland bara med klassen. Vi har lagdag imorgon och då ska vi till Göteborg. Vi ska gå runt i olika grupper och ha någon slags orientering runt om i staden. Efter det ska vi till tingsrätten och få en guidad tur där. Vi har jobbat i skolan med "brott och straff" och då är ett besök hos tingsrätten ett bra avslut.

Det jag inte är så glad över är att vi börjar kl. 8 medans alla andra 7:or börjar tidigast kl. 9... Jag har några kompisar som går i en annan klass o dem ska spela bowling. De ska dessutom börja kl. 10 och sluta kl. 12. Vi börjar kl.8 och slutar kl. 15 (3).

Men nu har jag klagat tillräckligt för nu haha.

Ses snart igen!

Likes

Comments

Allmänt, Ledig

Hej igen!

Nu är det påsklov och det är väldigt skönt för jag gillar inte skolan särskilt mycket, hehe :), vem gör det? lol Men iaf, vårat påsklov började förra fredagen då det var långfredagen. Då åkte våran familj till farmor för påsklunch. Min farbror var oxå där. Han bor i Stockholm så jag träffar honom inte så ofta. Men han hälsar på oss vid vissa högtider. På lördagen åkte vi till mormor och där träffade vi oxå mina kusiner. Där fick vi oxå påsklunch så det blev dubbelt, men det gör inget för det är ändå ganska god mat.

De andra dagarna har vi inte gjort så mycket. Jag har varit hemma hela tiden men inte min bror. I tisdags åkte han till en kompis och sov över. Så dagen efter var jag ensam hemma till ca 4. Det var jätteskönt. För då kunde jag göra nästan vad ja ville. Mamma kom hem på lunchen men annars var jag helt ensam.

Vi har massa tv spel sen jag och min bror var mindre så jag satte mig vid tvn och testade några. hehe... Det var faktiskt ganska kul för jag hade inte spelat de spelen på hur länge som helst. Jag hittade oxå ett spel som heter Just Dance 4. Jag fick det när jag fyllde 12 tror jag (nu är jag 14). Jag hade helt glömt bort de spelet. När jag fick det testade jag det en gång och sen har jag inte spelat det mer. Jag gillar inte att folk tittar på mig när jag dansar så det var därför jag la undan det.

Men nu var jag ju ensam hemma så varför inte liksom. Det var JÄTTEKUL!! Asså jag fattar inte vrf jag inte spelat det mer innan. Jag spelade i typ 1 och 1 halv timma fast det kändes som 3h typ. Så då kan ni fatta hur kul det var.

Hehe men nu har jag skrivit nog för denna gången.

Ses snart igen! /Ida

Likes

Comments

Skola, Allmänt

Hej igen!

I höstas skrev jag att jag inte skulle skriva mer men jag har inget bättre för mig, så nu är jag tillbaka. Jag vet inte hur ofta jag kommer uppdatera men vi får se.

Iallafall, Idag hade vi fysik prov.  Jag hade bara läst igenom det vi skulle kunna på provet en gång. Vi hade typ två veckor på oss att plugga, men såklart pluggar jag dagen innan. Men jag tycker det gick ganska bra ändå ;) 

Jag hoppas iallafall på ett D. Vi kommer nog få tillbaka det nästa tisdag (Vi har bara fysik en gång i veckan).

Ha det bra // Ida

Likes

Comments