Kuponghäfte i födelsedagspresent?

Trötta stjärnor efter en lång dag med firande

Har tillbringat kvällen ute i Mesta på släktkalas. Oj vad mysig kväll och oj vad lycklig jag känner mig!! Så glad att jag inte bara har Linnea utan även hela hennes släkt och familj i mitt liv. Det är som att jag får en extra farmor, faster, mamma, farfar och hela köret. Älskar det!!

Presenten hon fick utav mig var en "pre present" då hon får sin riktiga present på lördag när vi bästisar ska fira henne. Hon fick i vilket fall ett hopknåpat kuponghäfte utav mig. Ett häfte fyllt med "kuponger" som hon nu har tre veckor på sig att använda innan jag åker. I häftet fanns det bland annat 30 min massage, en brunch hemma hos mig, spakväll, picknick, filmkväll osv. Lite roliga och mysiga aktiviteter helt enkelt.

Efter firandet åkte vi hem till Linneas mamma Catharina och blev sittandes ute på verandan i solnedgången. Gustav och Dean joina också och vi körde frågesport och pratade om alltifrån otäcka salmonella-upplevelser till hemmafester.

När jag kom hem var jag så fylld med energi så jag stack faktiskt ut och tränade. Älskar att springa när man är sådär på hugget, man bara flyger fram! Nu är dock John Blund nära så jag signar ut för dagen här. Vi hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229