Sminkning har aldrig varit min grej och använder 99% aldrig smink, ibland inte ens när jag går ut på krogen. Så mina goa, galna babes fick göra en makeup transformation på mig.

Låt mig presentera Felicia & Jens när dem sminkar mig!

Likes

Comments

Min kreation till Kalmar fashion week...


Likes

Comments

Hade så jävla grym utgång i fredags!! Jag stod bland annat på scen med Young Scuage och twerkade, hade gärna velat ha video på de!! Haha, har gjort en film då min kväll sammanfattas, kolla vetja!Likes

Comments
Älskar mina Jeffrey Campbell Starburst skor <3 Så fint med ovanliga och utstickande skor!

Likes

Comments

Hej har väldigt mycket att göra i trean nu som sagt och bara för de har jag blivit sjuk... Känner att jag verkligen inte ha tid med de och i gymnasiet missar man så mycket om man blir sjuk. Så jag försöker göra så mycket hemma som de går! Just nu sitter jag med Illustrator och gör produktteckningar till min kollektion. En produktteckning ska vara en så tydlig teckning att en person som ska sy plagget ska förstå hur den ska se ut.

Likes

Comments

I helgen tillbringade jag min tid i Stenfors på min farfars farm. Hela den närmsta släkten kom för att fira min kära farfar 79 år. De var så länge sen jag träffade min släkt, så jag har haft de så mysigt och trevligt! Min hund fick även en liten ny kompis, kusinens lilla valp Diva!


Likes

Comments
Har äntligen köpt den där mysiga koftan och skjortan jag rekommenderade innan i min blogg, så nöjd!

Likes

CommentsNu när skolan har börjat och man går sista året på textildesign, har vi fått sätta igång direkt på kollektionerna. Känns lite med tid att hinna göra två kollektioner, en modevisning och balklänningen... men men vad gör man, så satans fint ska allt bli nu!

Likes

Comments