Noe av det beste jeg vet er å ukeshandle. Istedenfor å små handle hele uken, så sparer du både fritid og ikke minst penger. Sett deg ned, lag deg en plan over middager du skal ha i uken og hva du trenger til uken, og vips så trenger du ikke å kjøre ned klokken 10 på kvelden og handle siden du ikke har det du skulle hatt.

Bruker du å ukeshandle?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Hallo dere! Lenge siden sist, så hvor var vi egentlig? Jeg har hatt en liten pause ifra bloggingen rett og slett fordi jeg vil at den nye snapchatkontoen min skal være så bra som mulig. For dere som ikke vet har jeg da startet en snapchat-konto hvor jeg skal snappe om trening, kosthold, kosttilskudd m.m. Fitnesslivet heter den. Så her vil jeg da altså gi mine følgere tips og inspirasjon når det kommer til trening.

Hvorfor vil jeg egentlig det? Nettopp fordi jeg har gått fra å hate å trene og spise sunt til å elske å trene og spise sunt. Så nå vil jeg hjelpe deg! Bloggen kommer også etter hvert til å handle mer om trening og kosthold.

Så hvis du allerede ikke følger FITNESSLIVET på snap, so do it!

Likes

Comments

God helg dere! Endelig kan vi hive på oss ullklær og slenge beina høyt opp på bordet. Vi skal nemlig på hyttetur i Sirdalen og stå på langrenn sammen med et fantastisk vennepar. Kjenner jeg gleder meg så utrolig mye. Sitte foran peisen og bare nyte livet sammen med gode venner. Håper dere får en utrolig fin helg, så snakkes vi!

Likes

Comments

Da er det på tide og ta siste treningsøkt for denne uken. Bloggen har ikke vært første prio i det siste, og grunnen er rett og slett fordi jeg holder på med et nytt og spennende prosjekt. Jeg har nemlig startet en ny snapchat konto hvor jeg kommer til å snakke om fitness og komme med tips/inspirasjon til dere. Legg meg til på hvis du også vil komme igang med treningen.

Likes

Comments

God morgen fra mølla! Hva er vell ikke bedre å starte dagen med en halvtime på mølla og magetrening før frokosten? Elsker virkelig det! Etter en helg med bare jobbing, så er det godt å starte på en ny uke med nye muligheter.

Planene for i dag er kun husarbeid og Zumba på kvelden igjen. Ikke noe særlig stort, men tenkte å lage et innlegg om hvor vi skal reise i sommer! 2 uker med sol og varme er jo bare helt fantastisk! Men nå må jeg bli klar her sånn at jeg kan komme meg hjem å lage meg en sunn og god frokost.

Likes

Comments

200 dager til. Det er ganske lenge det når du ser hvor mange dager det er. Men tiden går jo så ufattelig fort, så jeg tror dagene kommer til å suse forbi. Når lurer dere sikkert på hva i alle dager er det jeg snakker om. Det skal jeg si, vi ha endelig booket sommerferie!

Vi skal reise sammen med et vennepar. Vi, altså jentene skal være der i 2 uke, imens guttene reise hjem etter en uke. Jeg gleder meg så ufattelig mye. 2 uker i varmen, det er lenge siden det. Hvorfor kan ikke sommeren bare komme rett etter jula, haha. Vil bare reise!

Men, i dag er det lørdag, som betyr helg. Ikke akkurat for meg da, siden jeg har jobbhelg. Så planene i dag er egentlig bare å jobbe. Kanskje en kjedelig helg for dere blogglesere, men sånn er det noen ganger dessverre. Nå som klokken er 12, må jeg snart vekke Trond som fortsatt ligger i sengen. 3 timer til jeg skal på jobb, og noe må vi jo gjøre før jeg stikker avgårde.

Dere må ha en fantastisk helg, så snakkes vi om ikke alt for lenge♥

Likes

Comments

@hannaoeberg

@Biancaingrosso

@Kenzas

– – –

Dette er noen av mine favoritter på Instagram for tiden.
Del gjerne deres favoritter (og deres egen, selvfølgelig!) med meg, så jeg kan ta en titt!

Følg meg på @Idajarvinen

Likes

Comments

God morgen, eller god formiddag? Hva skal man si når man ligger i sengen og aldri klarer å stå opp. Trodde jeg endelig hadde blitt frisk, men neida. I går våknet jeg opp dårlig igjen, vondt i hals, hode og kropp. Fantastisk start på 2018, eller hva? Det er derfor jeg ikke har orket å blogget de 2 siste dagene her. Er så lei at jeg enda en gang blir syk. Jeg som hadde gledet meg dette nye året skulle begynne.

Jeg tenkte også nå som jeg har lite energi til å gjøre noe med tanken på at jeg er syk, så kan vi jo kjøre i gang en Q&A. Dere kan spør meg enten her i kommentarfeltet, eller på denne linken her Idajarvinen.Sarahah.com helt anonymt. Hvis det blir nok spørsmål, så lager jeg et innlegg her på bloggen til dere.

Men i hvert fall så har jeg fått laget meg en sunn, god frokost og nå ligger jeg godt under dyna foran tv-skjermen. Får håpe at formen blir bedre utover dagen. Kom på at jeg også må fikse den ene neglen min hos negledama jeg går til, ellers kommer dette til å bli en stille dag i fra min side. Ville bare skrive et rask innlegg til dere sånn at dere ikke tror jeg har forsvunnet i fra bloggen igjen, hehe.

Likes

Comments

Jumpsuit fra Nelly // Sko fra New Yorker

Likes

Comments

Jeg har vært så heldig og få lov til å gjøre et samarbeid med Festkompainet! Jeg ble utrolig glad når jeg fikk vite på det siden det er vi som skal ha nyttårsfesten. Så da passet det jo perfekt.

I hele dag har jeg gått rundt og tenkt på hvordan jeg skal pynte. Hadde en utrolig god ide, men den funket jo selvfølgelig ikke. Fikk tilsendt 2018 tall-ballonger, noe som jeg hadde gledet meg så mye til. Hadde en super plan om å ha en bilde vegg der 2018 ballongene hang og noen photo booth gentelmann som man kunne ta bilder med. Når jeg skulle blåse ballongene opp, gikk lufta rett ut igjen. Jeg kunne ikke finne noe feil på ballongene, så jeg tror det er jeg som ikke helt klarte det. Men jeg har hvert fall fått det utrolig fint her hjemme til nyttårsfesten, og er super fornøyd med produktene jeg har fått.

Litt om Festkompaniet. Det er ei nettside der man kan handle kjempe masse forskjellige ting som man kan bruke til fest, bursdager, bryllup m.m. Noe som jeg likte utrolig godt, var at inne på nettsiden, så har de laget en egen med tema fest. Der har de laget forskjellige linker du kan trykke inn på, med forskjellige temaer. Så hvis du skal ha en 80-talls fest, så har de samlet det de har som passer til en 80-talls fest. Hvor kult er ikke der!?

Akkurat nå har de også et fantastisk januarsalg med over 1500 produkter til opptill 80% rabatt på. Så hvis du kjenner noen eller om du selv skal ha en fest i nærmeste fremtid, gå inn på FESTKOMPANIET.NO og bestill hjem. Lynrask levering. Min leveranse kom på 1 (!!) dag kun.

Håper dere får en utrolig fin nyttårsfeiring med både god mat og drikke! Håper dere får en fantastisk fin start på det nye året som kommer ♥

Likes

Comments

Hva er vell ikke bedre å få en fin og ryddig start på året med en splitter ny Almanakk? Jeg har vært så heldig å vunnet @AnniSor sin konkurranse om å vinne et gavekort hos Personlig Almanakk. Jeg bare elsker personlig almanakk sine produkter. Så da klikket jeg inn på siden og begynte å lage en ny almanakk til 2018, og jeg er så fornøyd!

Å ha en personlig almanakk er så greit. Du får kontroll over livet ditt, hva som skjer i livet ditt og ikke minst et ryddigere liv. En personlig almanakk er nøkkelen til en bedre hverdag, i hvert fall hos meg. Det som er så kult er at på slutten av året, så kan du bla deg tilbake og ha kontroll å se hva du har gjort hele det året.

Nå er i hvert fall jeg klar til et nytt år, og nye muligheter. Denne personlige almanakken kommer til å være sammen med meg hele tiden. Og passer perfekt når jeg skal begynne på skolen til høsten, da skal eg i hvert fall ikke glemme noen prøver og fremføringer.

Håper en personlig almanakk gjør 2018 til et bedre år!

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Ja, som dere ser på overskriften. Stay in bed. Det er der jeg har vært i hele dag. Se bort ifra å spise, gått på do, så har jeg bare ligget å chillet. Men det har vi lov til når formen ikke er på topp. Vi har nettopp fått i oss verdens beste hjemmelaget pizza, by me. Og nå ligger jeg og Nina liggende i sengen å ser på The Fosters. En skikkelig slapp dag spør du meg! Men dere må ha en fin kveld videre, så kommer jeg sterkere tilbake i morgen. Da snapper jeg også på Norergianblogs. Ha en fin kveld videre!

Likes

Comments

Hei dere! I skrivende stund skulle jeg ønske jeg var på topp og kunne rydde dette rotehuset, men nei. Her ligger jeg i sofaen med teppet godt rundt meg og begynner å bli syk. Jeg føler jeg alltid blir syk i juletiden, er vel kanskje en tradisjon det også. Haha, neida. Er bare maks uheldig. Snart skal vi avgårde til foreldrene til Trond for å spise middag. Skulle ønske jeg bare kunne ligge i sengen dagen lang og bare sove.

Nå skal jeg bare fortsette å slappe av, i mens Forest Gump er på tv-skjermen. Får krysse fingrene på at formen blir bedre til i kveld, da planene egentlig er å være sammen med jentene. Dere må ha en utrolig fin dag videre, og får håpe at ikke noen av dere er syke♥

Likes

Comments

Håper alle hadde en fantastisk julefeiring i går med masse god mat og presanger. Selv om juletiden er for å være sammen med familie og spise god mat, er det fortsatt pakkene nesten alle gleder seg til, inkludert meg selv, haha. Jeg hadde hvert fall en utrolig fin julaften og ble utrolig glad for alle gavene jeg fikk. Maten var også utrolig god, selv om det ble kalkun og litt svensk julemat, kunne ikke julaften blitt bedre. Hele dagen i går var bare helt fantastisk. Jeg fikk tatt en god del bilder som jeg tenkte å vise dere, men også fortelle dere litt om hvordan vi feirte denne dagen.

Det første vi gjør er å spise en stor, god frokost sammen med familien. Vi har noen familietradisjoner ved frokostbordet, og det første er at vi får en hver sin julestrømpe på plassen våres og at vi alltid MÅ ha spiral loff til frokosten. Det er de to viktigste tradisjonene. Etter frokost så sitter vi å ser på tv og etter hvert får vi servert grøt der det ligger en mandel oppi. Og gjett hvem som fikk mandelen i år? Meg, hehe. Ellers så sitter vi i de nye pysjamasene vi alltid får på lillejulaften av mamma. Fast tradisjon for å si det sånn. Kan ikke huske en jul der vi ikke har fått lillejulaften gave.

Etter mange timer med spising av godteri og tv-titting, er det på tide og få på finstasen. Etter mange om og men klarer vi endelig og få ta noen fine bilder foran juletreet. Her i huset kommer gjestene i halv 5 tiden. For her har vi enda en tradisjon.

Neste tradisjon jeg vil dele med dere er nemlig at det er servering av julemiddagen klokken 17:00 presis, for det er da sølvguttene synger julen inn. Hele familien er samlet og vi kan endelig begynne å spise middagen med sølvguttene i bakgrunnen.

En annen tradisjon vi har er at vi alltid åpner en pakke hver fra treet etter middagen. Men i år var det ikke sånn. Alle hadde fått hver sine tall på plassen sin, og det var kjøpt inn en pakke til alle hvor det allerede sto tall på. Jeg fikk 16 på plassen min, så når tallet 16 ble ropt ut fikk jeg den pakken der det sto 16 på. En liten vri, men utrolig kjekt! Når alle har åpnet en pakke hver, blir det riskrem og kaker.

Her bruker vi også å ha mandel i riskremen. I år var det utrolig liten sjans til og få mandelen siden vi var hele 18 stykker denne julen. Men den som fikk mandelen var selvfølgelig morfar. Etter desserten er det endelig pakke tid.

Julenissen kom i år. Jeg kan ikke huske sist vi hadde julenissen på besøk. Utrolig koselig, og stas for den lille tulla vi hadde hos oss i dag. Kan si hun ble glad når nissen kom på besøk.

Pakkene tok en stund og pakke opp, men ellers så var det utrolig gøy å se på det folk fikk. Jeg ble hvert fall utrolig glad for alle gavene jeg fikk. Den beste gaven må nokk være i fra Trond. Av han fikk jeg hele 40!! stk flakslodd og Calvin Klein- undertøy og tights/joggebukse.

Jeg må bare si at jeg er utrolig fornøyd over denne kvelden. Fint selskap, sammen med god mat og ikke minst mange pakker. Jeg er så takknemlig for hver en av gavene jeg fikk og ikke minst takknemlig over denne fine familien!

Håper dere hadde en fantastisk julefeiring, og håper dere også har lyst til å dele litt av dere tradisjoner!♥

Likes

Comments

Akkurat nå har vi spist grøt med mandel i og sitter i pysjamas foran TV-skjermen. Elsker virkelig jul! Jeg har med kameraet sånn at jeg kan ta masse bilder til bloggen i kveld! Hvis dere ikke hører noe mere ifra meg i dag her på bloggen, ville jeg bare komme innom før kvelden og si god jul til dere fine lesere♥ Dere må ha en utrolig fin dag og ikke minst en fin kveld sammen med familien!
GOD JUL!

Likes

Comments

Hei dere! I dag har det vært ganske travelt. Vi trodde vi var ferdig med alle julegavene, men det var vi tydeligvis ikke. Vi manglet både til morfar, mamma og lillebror. Så det har gått i ett i dag.

Kl 16 skal vi på middag hos moren til stefaren min, så nå sitter jeg her på mobilen å prøver å skrive et rask innlegg til dere før vi skal ned. For å si det sånn, kan ikke huske sist jeg stressa sånn som jeg gjør nå. Så nå venter jeg på at Trond skal komme hjem ifra butikken igjen fordi jeg selvfølgelig klarte å rakne hele strømpebuksa. 10 poeng til meg! Prøvde også å ta bilder med kamera for å legge ut på bloggen, men neida. De bildene ble absolutt ikke bra. Så da måtte jeg bare ta noen raske bilder med mobilen. For en dag! Men nå skal jeg ned å spise herlig middag! Dere må ha en fin fin jul, så snakkes vi i morgen igjen♥

Likes

Comments

Nå som julen kommer er det alltid hyggelig å finne en serie man kan se på. Krype under dyna, med en varm kopp kakao og bare nyte denne tiden, og ikke minst nyte tiden man har ferie. Jeg ser selv mye på serier, og har funnet noen favorittserier jeg har tenkt til å dele med dere. Jeg liker selv og krype under dyna foran tv-skjermen og bare kose meg. Spesielt i romjula.

The Fosters. Dette er min favoritt serie igjennom alle tider. Jeg og bestevenninna mi ser den på ViaPlay. Men den kan helt sikkert sees andre steder også. Uansett, denne anbefaler jeg dere virkelig å følge med på! Serien handler om en flott familie med både fosterbarn og biologiske barn, som alle oppdras av to mødre. Steff og Lena, hvor den ene er rektor og den andre er politi. De er en familie på fem, som får seg en uventet prøve når Lena møter på Callie, en tenåring med en trøblete fortid som har bodd i flere ulike fosterhjem. Familien bestemmer seg for å ta til seg Callie, i den tro om at hun bare skal bli i noen uker, frem til hun får en mer permanent plassering.

Gossip Girl

Hva er vell ikke bedre enn en gammel klassiker? Om dere ikke har sett Gossip Girl enda, så er det på tide! Det handler om en stor vennegjeng og familien deres som får oppturer og nedturer, og hele serien består av New York, Manhattan, antrekk, glamorøse liv, Manhattan, forhold, vennskap, New York, designer-klær, shopping og et liv man bare kan drømme seg bort i.

Temptation Island

La oss komme oss litt vekk i fra de amerikanske seriene til noe helt annet. Liker du nordiske realityserier, som for eksempel Paradise Hotel? Da er dette noe for deg! Denne serien får vi følge med 4 par som setter forholdet på spill. Dem skal være på hver sine side av en øye der guttene skal være sammen med masse single jenter og jentene skal være sammen med masse single gutter. Klarer de å stole på partnerene sine? Det vil tiden vise. Denne kan du se på Dplay.se

Så her var det noen serier jeg hadde lyst til å dele med dere. Jeg elsker alle tre nesten like mye, men må nokk si at The Fosters har blitt min favoritt! Håper dere likte tipsene og at hvert fall en av dem faller i smak. Hvis dere liker slike innlegg, så legg gjerne igjen en kommentar sånn at jeg kan legge ut flere type innlegg. Ha en strålendes dag videre!

Likes

Comments

Det du trenger er;

1pk majones

1boks med rømme

1pk knorr gresk dressing mix

500g pasta

2-3 stekte kyllingfileter

2-3 grønne epler i treninger

1 paprika

1 purre

Eller bland det du eventuelt liker.

Det første du begynner med er å skjære kyllingen i terninger og steiker den. Det er viktig at kyllingen har fått avkjølt seg før du putter den i salaten.

Der etter blander du rømme, majones og krydder mixen i en bolle. For å piffe den litt ekstra opp tilsetter du noen dråper sitron, og litt salt og pepper. Her bør du smake deg frem til den smaken du vil ha. Etter du er ferdig med dressingen, sett den i kjøleskapet og begynn å kok pastaen.

Vask frukten og grønnsakene. Skrell av skallet på eplene og kutt det i terninger. Du skal også kutte paprikaen i treninger. Et lite tips; Finn en bolle med kaldt vann i og legg eplene oppi bollen for å unngå at dem skal bli brune. Når du ha hakket opp alt, steikt kyllingen og kokt pastaen er du nesten helt ferdig.

Hiv grønnsakene, eplet, kyllingen og pastaen oppi bollen med dressing. Rør godt rundt, slik alt får blandet seg skikkelig godt.

Server gjerne med enten brød, hvitløksbrød eller foccaciabrød til. Håper det faller i smak.

Bon appètit!

Likes

Comments

For noen uke tilbake så var jeg og Trond nede på besøk hos søsteren min i Oslo. Vi valgte å overraske henne ved og bare plutselig dukke opp, Vi var der fra fredag til søndag, noe som var utrolig koselig! Så jeg tenkte jeg kunne laste opp min senete video her på bloggen som jeg filmet i Oslo. Sett på 1080p60 for mye bedre kvalitet!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Jeg må bare først si til alle som leser bloggen min, tusen milioner takk! Jeg startet å blogge igjen for 5 dager siden, og det har gått utrolig bra for meg. Jeg har endelig fått motivasjonen tilbake, og det hjelper meg så mye. Jeg klarer endelig og levere det jeg vil levere til dere, noe som er bra for både meg og dere. For en gangs skyld har jeg en plan for denne bloggen, og det er så bra fordi det gir meg så mye motivasjon. Og snakk om motivasjon, så er det dere kjære lesere som er den største grunnen for at jeg har fått motivasjonen så sterkt tilbake. Når jeg begynte å blogge igjen for 5 dager siden, så trodde jeg det ikke selv med mine egne øyner at jeg skulle komme så langt som jeg har kommet nå.!

I dag når jeg sto opp gikk jeg inn for å se på statistikken på bloggen min, og den var høy! Jeg kunne nesten ikke tro det selv. Jeg gikk derfor inn på topplisten fordi jeg ville se hvor høyt jeg hadde kommet på 5 dager. Der sto det at jeg var på 23.plass (!). Jeg kunne neste ikke tro det selv. Jeg ble så utrolig glad. Takket være dere lesere, hvis det ikke hadde vært for dere, så hadde jeg aldri kommet så langt! Jeg bryr meg egentlig ikke om hvor jeg ligger på topplisten,, men når du ser at bloggen din ligger så høyt, er det lov å være glad og skryte litt. Igjen, tusen takk! Dere er fantastiske ♥

Likes

Comments

Vi mennesker er jo nesten skapt for å være ute i siste liten, eller i hvert fall jeg. Er du også en av dem som er ute i siste liten med å finne julekjole og nyttårs antrekket? For det er jo kanskje litt for seint å bestille hjem en julekjole fra nettet akkurat nå, men nøl ikke! Her er det 2 julekjoler og et nyttårs antrekk du lett kan skaffe deg før julen kommer! Og jeg må bre si at jeg er helt forelsket i alle 3 plaggene! Kjempe fine og ikke minst billige.

// H&M, 129,- //

// H&M, 129,- //

// Nelly, 399,- //

Likes

Comments

3. Søndag i advent ble feiret sammen med familien på besøk og herlig middag. Mormor, mamma, stefar, lillebror og storesøster var til middag i går. Det ble servert pinnekjøtt, og må si jeg gledet meg i hele går til å spise denne middagen. Koselig var det i hvert fall. Det var akkurat som en liten julefeiring. Det eneste som manglet var gavene. Helgen har i hvert fall vært den koseligste helgen på lenge. Fikk tilbringe ekstra tid med familien, spise godt mat og bare slappet av. Dette er hva jeg kaller jul. Juletiden er jo bare den mest fantastiske årstiden av alle, der vi får tid til ekstra familiekos. Heldigvis har jeg en samboer som også er like glad i juletiden sånn som meg, så jeg er heldigvis ikke alene her i huset.

Likes

Comments

Nå kjenner jeg at julen kommer seg snikende innpå. Kun 7 dager igjen!. Lukten av pinnekjøtt, julefilmer og julegodt. Dette har vært en slik helg,. Nå venter vi bare på at søsteren min og mormoren min skal komme, slik vi kan få nyte den beste middagen man kan få. Pinnekjøtt! Er du like glad i julen som meg? Isåfall, fortell meg gjerne hva som gir deg julestemning. Håper dere har hatt en strålendes helg og at dere nyter resten av denne dagen,

Likes

Comments

God kveld! I hele dag har vi vært ute og fartet. Først reiste vi inn til julebyen i Egersund, så besøkte vi farmoren til Trond, også reiste vi og handlet før vi tok turen hjem. Nå sitter vi her og venter på at mamma, stefar og lillebror skal komme. De skal nemlig overnatte hos oss. Så i dag blir det lørdagspizza og familie kos. DET er lenge siden må jeg si.

Jeg tok med kameraet slik jeg fikk knipset noen bilder til bloggen. Jeg må si at det ikke er lett og gå rundt å ta bilder, samt du skal få med deg selv hva som skjer rundt deg, og være sammen med familie. Haha, tror jeg må bli flinkere til det hvert fall. Men jeg fikk tatt noen få.

Ha en fin fin kveld alle sammen!

Likes

Comments

Da tenkte jeg og skrivet et rask innlegg til dere før jeg drar videre ut. Dagen i dag har vært så rolig. Jeg har ligget i sengen og sett på serie så og si hele dag, og når Trond kom hjem fra jobb, hoppet jeg inn i dusjen og fikk på meg noen klær slik vi kunne gå å handle resten av julegavene. Må si det er utrolig avslappende og vite at man er ferdig med alle julegavene, så nå kan vi bare nyte resten av tiden til julaften kommer.

Jeg fikk heldigvis knipset noen få antrekksbilder til dere før kameraet gikk tomt for strøm. Så nå skal vi bare sitte her hjemme litt og høre på litt musikk før vi blir hentet av en kompis. Dere må ha en utrolig fin kveld videre, og ikke minst en fantastisk helg. I morgen snapper jeg også på Norwegianblogs. Så hvis du ikke følger oss på snapchat, do it! I morgen skal jeg nemlig til julebyen i Egersund. Gud som jeg gleder meg. Da skal jeg ta med kameraet og knipse masse bilder til dere. Ha en god kveld!!

// Topp: GinaTricot, Bukse: BikBok, Sko: DinSko //

Likes

Comments

Nå som det har blitt jul og årets julekalender går på tv som er Jul i Svingen, blir juletiden så mye bedre. Når jeg står opp på morgenen lager jeg meg alltid en god frokost og ser på Jul i Svingen. Det er jo bare så koselig! Man blir aldri for gammel til hverken Jul i Svingen eller Jul i Blåfjell. Men derimot føler jeg meg kjempe gammel når de nye julekalenderene går på tv, som Snøfall og Julekongen. Det er rart med det.

Men i dag våknet jeg opp til en stor skuffelse. Når jeg hadde laget meg en god frokost, så gikk det ikke an å se på Jul i Svingen. De hadde noen tekniske problemer som de har prøvd å fikse, men de har fortsatt ikke klart det. Jeg var jo så desperat at jeg måtte jo selvfølgelig ta en telefon og høre med dem hva som var galt, hahah. Håper inderlig at jeg ikke er den eneste her i landet som virkelig elsker Jul i Svingen.

Dagens planer er vell å fikse siste rest av julegaver, så skal jeg se om jeg får tid til å ta bilder av noen jule- og nyttårs kjoler jeg nettop har kjøpt inn til jule- og nyttårstiden. Vi skal også ut i kveld med noe venner av oss, noe som blir utrolig koselig. Ellers så må dere ha en utrolig fin dag, så snakkes vi litt senere i dag!

Likes

Comments

Hvor skal jeg begynne? Dere trodde sikkert at jeg hadde sluttet å blogge for godt, for det trodde jeg også. Jeg sluttet og snappe for Norwegianblogs fordi jeg skulle slutte å blogge, og det hadde jeg bestemt meg for, helt til noen dager tilbake.. Jeg har hatt en tøff start på dette siste halv året og bestemte meg for å legge bloggingen bak meg, fordi jeg hadde utrolig mye i livet mitt som tok alt for stor plass. Det gikk ikke bare utover bloggen, men andre viktigere ting her i livet som har mye større betydning. Jeg måtte da fokusere på meg selv, og hjelpe meg selv opp på beina igjen før jeg i det hele tatt kunne tenke på bloggingen igjen.

Det som har hjulpet meg opp på beina igjen er faktisk at jeg har begynt å trene. Å trene har gitt meg mer selvtillit, energi og ikke minst overskudd. Tro det eller ei, men det har faktisk hjulpet meg kjempe mye. Selv om du er på tipp topp humør, eller om du også sliter litt sånn som jeg gjorde. Begynn å tren! Jeg hatet virkelig å trene, men nå er det noe av det gøyeste jeg vet!

Så, det som har skjedd i livet mitt som dere ikke vet er at jeg har sluttet som Lærling. Jeg har fått meg jobb på Circle K, og må si jeg er meget fornøyd og stolt over valget jeg har tatt. Jeg fant fort ut at helsefagarbeider er det jeg ikke vil satse på. Jeg valgte derfor og slutte og må si det er det beste valget jeg har tatt. Jeg skal søke på skole igjen til høsten, så denne gangen skal jeg videre på Helseservicefaget, og så videre på Helsesekretær. Ellers har det ikke vært noe sånn store forandringer ifra sist gang vi snakket.

Jeg har vært flink til å poste bilder på instagram. Det tar for det først mye mindre tid, og jeg ville heller ikke slutte helt ifra sosiale medier. Den største grunnen for at jeg var endel aktiv på Instagram var at jeg ville at dere kunne fortsette se hva jeg holdt på med i livet mitt da jeg var vekke i fra bloggingen. Hvis du ikke følger meg på Instagram, så finner du meg her @idajarvinen. Ellers så kommer jeg til å legge ut litt bilder rett under her som dere kan se som jeg har postet på Instagram i det siste.

Ellers vil jeg bare si at nå er jeg back on track og er nå 110% klar til å komem tilbake igjen. Jeg holder allerede på å planlegge hvordan 2018 kommer til å se ut. Da skal jeg prøve å fikse giveaways m.m. Stay tuned!

Likes

Comments

Hei! Ville bare ta en titt innom og vise kveldens antrekk til dere. Kommer ett innlegg ut til dere i morgen om hvorfor jeg ikke har vært så veldig på bloggingen i det siste. Ha en super kveld!!

Likes

Comments

Nå har vi akkurat kommet inn dørene etter en koselig middag ute sammen. Kjenner at det var godt og ha litt romanse mellom oss nå. Men ville bare ta en titt innom til dere før vi tar kvelden ved å bare ligge på sofaen og ser på film. Håper dere får en fin kveld så snakkes vi i morgen!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

I går ble jeg ferdig med Kreta videoen. Jeg hadde tenkt å vlogge noen dager, men det ble det aldri noe av. Følte vi gjorde det samme hele veien. Jeg har fått filmet noe, så jeg har prøvd å sette sammen alt av material jeg hadde til en liten video. Jeg angre såååå mye på at jeg ikke filmet mer, men sånn blir det denne gange, så får jeg ta det seriøst neste gang når jeg vet hvor kjipt det er.

Likes

Comments

wow, det er lenge siden jeg har tatt turen innom her. Det har gått mer en to uker siden jeg har fått tid til å oppdatere dere, men jeg har nettopp hatt min første uke som lærling på en helt ny plass. Jeg har startet i en 100% stilling, og dagene flyr forbi. Dagene min har sett slik ut; Stått opp, kjører til jobb, jobber, kjører hjem, lager middag, så er det nesten kveld. Dette er dagene mine. Har nesten ikke hatt energi til å ta opp datamaskinen en gang.

Men nå som jeg har kommet meg litt inn i rutinene så skal jeg prøve å få tid til mer blogging og ikke minst YouTube. Etter jeg er ferdig med dette innlegget, så skal jeg sette meg ned å redigere en liten video til dere fra Kreta turen. Forresten, så snapper jeg for Norwegianblogs i dag, så da kan dere følge med på hva jeg driver med i dag.

Solbriller / Zaful.com - Genser / H&M - Sko / Skopunkten

Likes

Comments

Jeg kan nesten ikke tro det selv med mine egne øyner! Tenk deg at vi ikke bare er to lengre, men nå er vi tre!! Det er så gøy og ikke minst spennende til å oppdra en aldeles nydelig kattunge. Jeg er selv oppvokst med katter, men da har jo selvfølgelig blitt mamma som har oppdratt den.

Jeg har lenge ønsket meg en katt her i huset. Jeg har mast og mast på Trond om å få, og tilslutt fikk jeg. Nå er vi 3 her i huset. Meg, Trond & lille Chanel. Hvor nusselig er ikke det?

Hvor fin er ikke hun da? Nyydelig!! Selv om jeg måtte stå opp i natt klokken 3 for å se til hun siden hun mjauet så mye, så stopper det ikke meg.

Likes

Comments

Nå sitter jeg på min favoritt plass av alle plasser her i huset, med mobilen i hånden og prøver å skrive ett innlegg til dere siden pc'en min vil ikke slå seg på.

I det siste har dagen vært fylt opp fra morgen til kveld. Jeg kan første og fremst si at jeg har endelig fått meg en stue oppe i andre etasje!! Jeg er så fornøyd. Første gang jeg har kunnet brukt penger på alt av møbler som man trenger til en stue, selv! Jeg elsker og være her oppe, spesielt på kvelden. Da ser man over hele Nærbø. Utrolig koselig.

Tenkte dere kunne få ta en snik titt på hvordan det ser ut her oppe. Er ikke helt ferdig enda, men når det er ferdig, så skal dere få se før og etter bilder hvis det er noe dere ønsker.

Igjen, trykk på bildet der det er to eller flere for bedre kvalitet! Så hvis dere vil se før og etter bilde, så legg igjen en kommentar.

Have a nice day!!

Likes

Comments

Hei! Er egentlig på vei ut døren, men tenkte jeg kunne legge igjen et innlegg før kveldens festeligheter starter! Jeg har med meg kamera, så skal se om jeg får knipset noen bilder til bloggen

Ha en suuper dag!

Likes

Comments

Da er sminken på, snart mat og ett kaldt glass med vin før kveldens festligheter starter. Kommer sikkert til å legge noe ut på snapchat hvis dere vil følge med. Idajarvinen heter jeg!

Likes

Comments

Gårsdagen ble til at vi var hjemme hos Malin og lagte oss en god taco og så på film. En herlig kveld spør du meg.

Akkurat nå ligger vi på Almenäs og soler oss. Senere i kveld skal vi sjekke utelivet her i Borås med Malin. Skal prøve å få tatt noen antrekk bilder til dere også hvis jeg får tid.

Likes

Comments

Da har vi ankommet Sverige igjen etter en perfekt uke i Kreta. Vi sovnet ikke før halv 5 i natt, så vi er ganske trøtt og slitne. I hele dag har vi bare ligget i sofaen med dyna rundt oss og sett på serie. Perfekt spør du meg, spesielt når man hører regnet daler ned.

Resten av dagen blir til å ligge her på sofaen til vi skal møte søsteren min Malin som slutter på jobb klokken 5. Så det blir nok en avslappende dag på oss.

Likes

Comments

Etter en lang dag ute på en av verdens fineste strender ligger vi her slakt i sengen og slapper av før vi videre skal ut å spise og kose oss. Siste kvelden vi har her nede, siden vi reiser i morgen kveld.

I dag har vi vært på en av de 10 fineste stendene i verden. Hvor fint er det ikke her da? Er jo som å komme til paradis. Jeg ble helt forelsket i denne standen, Balos Bay.

Vannet var bare helt fantastisk. Man kunne se absolutt alt. Man kunne gå mange hundre meter, så grunt var det. Dere som skal reise til Kreta, MÅÅ bare reise hit. Det finnes solsenger man kan ligge på, og man kan komme seg ut der ved enten å ta båt, eller og ta bil. Ikke langt i fra Chania/Platanias heller. (trykk på bildet for og få bedre kvalitet)

Nå skal vi slappe av og spise bitte litt før vi videre skal ut og treffe søsteren min og typen igjen. Siden dette er siste kvelden så skal vi nok teste utelivet her. Ha en fin fin kveld videre!

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Find me under the palms

Jeg må bare virkelig takke for alle gratulasjonene jeg fikk på innlegge mitt i går som dere kan finne HER. Tusen hjertelig!! Har nesten ikke ord.

Likes

Comments

Jeg må bare begynne med at kvelden i går var den beste kvelden i hele mitt liv. Det begynte med en utrolig fin middag på hotellet med utsikt mot hele havet. Tok oss en drink før vi senere gikk på stranden. Vi hadde kledd oss fint opp siden begge ville ha en romantisk aften.

Etter vi hadde gått litt så stoppet vi på en holme hvor vi bare hørte bølgen slå mot kanten og holdt rundt hverandre. Det vi skulle til å gå, stoppet han opp, gikk ned på kne og spurte om jeg ville gjør han til den lykkeligste og heldigste i verden. Jeg trodde det ikke med mine egne øyner! Følte meg som en prinsesse.

~Jeg er den heldigste jenta i verden~

Likes

Comments

Jeg er bare helt forelsket i denne jumpsuiten!! Hvor fin er ikke den da?

Gårsdagen ble til at vi gikk inn til Platanias, spilte golf, spiste middag og tok taxi tilbake til hotellet. I kveld skal vi være på hotellet, spise god middag, ta oss en spasertur på stranden og kanskje ta oss noen drinker. Elsker virkelig å være her nede i varmen!

Over til en annen ting. Er det kun meg? Eller blir bildene litt skurrete og utydelig når man har dem i "kollasjer", så blir det fine og tydelige når man klikker på dem! Er så utrolig irriterende....

Likes

Comments

Kvelden i går gikk ut på å se oss litt rundt her. Vi spilte minigolf, spiste og tok oss en herlig drink. Vi gikk til Platanias, noe som jeg aldri skal gjøre igjen. Haha, neida. Det var utrolig langt, men vi gikk ganske tidlig og da steikte sola.

Kvelden i kveld blir nok akkurat likt. Det er sånn det blir når man er på ferie. Så det jeg kommer til å oppdaterer dere om blir nok antrekksbilder. Men jeg skal prøve å bli flinkere til å ta med kamera rundt, slik jeg får tatt flere bilder til dere. Noe annet dere vil jeg skal blogge om? Legg igjen en kommentar, så får jeg se hva jeg får fikset.

Likes

Comments

Da har vi endelig kommet på plass i solstolen ved bassenget. 32 grader og sol når klokken er 9-10 på morgningen, slå aldri feil. Nå skal vi nyte de dagene vi har her nede.

Jeg vlogger foresten også på Norwegianblogs i dag! Så hvis du vil følge med på oss her i Kreta i dag, så legg oss til❤

Likes

Comments

Da har vi fått sjekket inn og venter på boarding som starter om en halv time. Kjenner jeg gleder meg helt sykt mye til å komme ned til varmen og bare slappe helt av og koble ut.

Likes

Comments

Da har vi nettopp kommet inn dørene etter og ha vært ute siden klokken 11. Vi kjørte først til et stort lager som heter Lager 157. Et stort lager med fult av klær til en billig peng. Jeg fant ingenting som vanlig, mens typen fikk handlet seg et par med skjorter.

Ellers har vi ikke gjort noe stort til nå. Vi har spilt mini-golf, noe som jeg synes er utrolig kjekt! Selvfølelig så tapte jeg, men jeg vet at jeg er flinkere en Trond. HAHA, dere hører hvor dårlig taper jeg er! Nå sitter vi bare her og venter på søsteren min Malin, så får vi se hva resten av dagen bringer.

Likes

Comments

Endelig har vi ankommet Sverige, etter en så og si lang reise, men det gikk allikevel fort. I går var det en veldig vellykket dag. Det var både min 18 års dag og jeg klarte bil lappen(!!!). Det skal feires ute i kveld på Pinchos her i Borås.

Nå må vi nesten bare få i oss noe frokost, så skal vi kjøre bort over til Ullared. Dere må ha en fin, fin dag. Så snakkes vi senere♥

Likes

Comments