hej hej! känner att bloggandet kommer så långt i efterhand efter allt annat så att jag kommer ta en liten paus. kanske till och med lägga ner har på nattstad. kommer nog starta upp igen men på en annan domär, time will tell.. 

men tills dess. FRED UT

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kväll besök hos Olivia. Finns inget att säga än att jag verkligen gillar den bruden! sen är jag trött och har ont i huvudet! Så ska sova snart woop

Goodnight!

Likes

Comments

jag försöker hela tiden se till så att alla andra mår så bra som möjligt och har koll på alla andra och grejer åt dom. kanske borde se vad som är bäst för mig. om jag kanske borde se hur jag själv mår innan alla andra. 

Likes

Comments

 

Vinsten – Luckies girl

Take me to your side let me stay on the side walk

Traffic building up not a safe walk home

The luckiest girl on the planet

Luckily I saved some crackers in my pocket

Every nickel spent chasing jackpots, I’m the luckiest girl on the planet

Talk to me now tell me what’s wrong

How can I change if you go

 

Tell me something I don’t know

Tell me something I care about

Give me something tonight

Give me something before I die

 

Write it down every second is a love song

Traffic building up walking through the cold

The luckiest girl on the planet

Some of them are blind and some are just lonely

Either way I can’t let you be afraid

The luckiest girl on the planet

Talk to me now tell me what’s wrong

How can I change if you go

 

Tell me something I don’t know

Tell me something I care about

Give me something tonight

Give me something before I die

 

I will never be afraid if you stay

I promise I will never be afraid if you stay

I will never be afraid if you stay

I will never be afraid if you stay

 

Tell me something I don’t know

Tell me something I care about

Give me something tonight

Give me something before I die


Likes

Comments

Hej alla! smiley

Har varit lite dåligt med uppdatering under helgen här. I fredags var jag och Olivia och Elina uppe på grand en sväng och shoppade och fikade. Sen gick vi ner till Fortnox Arena och kollade på Vipers när dom spelade mot serieledarna Ljungby som fick smaka på stryk. 5-3 till vipers blev det. Natten mellan fredag och lördag sov jag hemma hos Olivia, sen på eftermiddagen fixade vi oss och drog in till stan och firade lilla Erica på Akropolis med Amanda, Elina, Olivia, Felicia och så klart Erica. Hade en jätte trevlig kväll! Sen sov jag hemma hos amanda och nu har jag kommit hem och lagt mig i sängen igen och lyssnar på musik. Plugget inför alla prov ska man nog ta tag i med! 

Alla ni som ska på julkyltningen idag får ha det så trevlig,men även ni alla andra med!  

Puss/ Ida  

Likes

Comments

känner lite smått hat mot livet.. när man har inställd lektion på morgonen som är en och en halv timma känns lite tråkigt ju... jaja, skönt att man slipper va på den lektionen i alla fall. tur jeppe dök upp som en ängel från åvan så jag kan tvinga honom att va med mig (Y) 

ikväll blir det mys med olivia (a' wie! ha en bra dag puss 

Likes

Comments

I natt sov jag hos Olivia, så vaknade jag vid halv fem. Svettades som en galning, mådde jätte illa och yr bara jag låg ner. Efter att jag dumpat gårdagens chips och så i toaletten smsade jag mamma och sa att jag inte mådde bra. Jag fick snabbt ett svar tillbaka "vi hämtar dig nu" så pappa kom 15 minuter senare och körde hem mig!
Sen jag vaknade för bara någon timma sedan har jag legat i sängen och lyssnat på musik och gjort smoothie! Fixade lite sjuklings-mys. Får nog ta tag i plugget snart med... Hoppas ni andra mår bra!
Kärlek / Ida


Likes

Comments

Jag ville bara konstatera hur sjukt mysigt jag tycker det är att åks buss ensam när det är mörkt ute! Det är helt sjukt! Jag verkligen älskar det. Och eftersom jag bor så långt ut i ingenstanset så blir det en hel del buss åkande, vilket inte är mig något emot!

Efter skolan drog jag och almis och beccis ner till stan och tog en mys fika på espresso house, hur gosigt som helst!
Ikväll drar jag till Olivia som är hemma själv så ska vi ha lite myspys! Har saknat den bruden så!


Likes

Comments

Mormor kom hit nyss och lämnade min lillebror. Vi små pratar lite så säger hon, "Jag läste om konserten du var på i tidningen det var tydligen en massa folk där" Så nyfiket klickar jag in på Smålandspostens hemsida och letar upp artiklen. "Maskinen levererar presict. De låter som studio-versionerna live. Problemet är att studioversionerna inte håller det högsta av mått, och därför gör inte liveversionerna det heller." Detta skriver en av SMP's journalister. Du må brinna, länge och långsamt. Maskinen är grymma och Frej och Herbert är sjukt bra live! Det var vad jag hade och säga. Tack och hej!

Vill du läsa artiklen själv? Klicka HÄÄR!

Likes

Comments

Satan i gatan! Maskinen va så sjuka live! Finner inga exakta ord men gårdagen var grym! För lite tjej häng hemma hos Erica, med Olivia, Elina, Amanda och Emelie. Sen drog vi ner till stan och tåg bussen 19.15 mot Älmhult och balders hage! Och det första jag ser när jag kommer ur bussen är att Frej Larsson står utanför sin trailer och röker! Det var lycka ett på hela kvällen! Sen att dom total dissade oss när dom skulle hälsat på på våran buss det kan man ju inte göra något åt. Men jag hade det skit kul, dansade och sjöng och bara släppte loss. Frågan är vad halsflussen säger om detta... Hm, återstår att se.
Har börjat på en svenska uppgift idag faktiskt duktig som jag är. Hela dagen har dock bestått av Maskinen låtar, kommer bli en av deras mest trogna psykopatfans! FUCKING IN LOVE! Herbert<3Frej<3Ida


Likes

Comments