Sidste uge, den 4. februar, var der Superbowl. Den største amerikanske sports-event, som har måske lidt over 100 millioner seere. Faktisk også den bedste sports-event, hvis man nu spørger mig. Og siden det er min blog, og mit indlæg, er det lige præcis mig, man spørger.

Superbowl 52, 2018, varede fra klokken 00.30 til omkring 04.20 mandag morgen. Og det var fantastisk. En FANTASTISK kamp, og et half-time show, som var, ja okay, ikke så godt som de seneste år, men stadig rimelig godt.

Desværre skete der også noget tragisk. Mit yndlingshold, New England Patriots, legenderne fra Boston med Tom Brady. the Goat, i spidsen, tabte. Til PHILADELPHIA EAGLES AF ALLE HOLD! Jeg GRÆD! Det er en tragedie, værre end når Danmark ikke kvalificerer sig til finalen i Eurovision Song Contest, værre end tilbagetrækningen af Net Neutrality i USA, ja endda værre end Dansk Folkepartis udlændingepolitik! Eller. Ej okay, den sidste kan man måske debatere, men det er HELT sikkert værre end de andre.

Heldigvis spillede Patriots alligevel en god kamp, tiden var desværre bare på Eagles' side. Og der er jo altid næste år! Når Julian Edelman og Dont'a Hightower forhåbentlig kommer tilbage næste sæson, skal det nok gå godt. Vi kommer altid tilbage!

#gopats

Likes

Comments

Jamen hejsa!

Mit navn er Ida, og jeg skal til USA i sommeren 2018. Jeg er næsten (næsten) færdig med niende klasse, og så er det afsted! Jeg ved endnu ikke, hvorhen i USA jeg skal, så jeg glæder mig til at finde ud af det. Min organisation hedder EF (Education First), og grunden til at jeg valgte dem, var simpelthen bare fordi, jeg havde hørt gode ting om dem. Jeg er også helt tilfreds med mit valg, de har været super hjælpsomme indtil videre!

Spørgsmål er mere end velkomne, men jeg kan ikke garantere, at jeg kan svare:)

På gensyn, folkens:)

Likes

Comments