Sammanfattar helgen med att jag umgåtts med dem jag tycker om allra mest, suttit på uteserveringar och druckit vin och spenderat ett antal timmar ute i solen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Denna torsdagskväll har spenderats med mina favoriter på en klippa för grillning, skitsnack och lite småprat om sommarens utlandsresa. En klockren dag helt enkelt. 

Likes

Comments

Vilken drömstart på helgen jag har haft. Gårdagen spenderades på absolut bästa sätt. Några glas rosé på balkongen, en roadtrip till Söderköping där vi besökte smultronstället och därefter satte vi oss på en brygga ute i St Annas skärgård. Kvällen avslutades inne i stan. Denna kväll kommer bli minst lika bra. Ha en superbra lördag!

Likes

Comments

Vilken bra helg det har varit! Gårkvällen är utan tvekan värd dagens huvudvärk och hesa röst.

Likes

Comments

Onsdagkväll och jag mår inte allt för bra. Men en bra helg att se fram emot kan nog på något sätt göra mig en aning piggare. Sjuk kan man ju bli någon annan gång?! En för mestadels solig dag spenderades inne i stan för shopping, körlektion och en glass på Bosses med Evelina och Lina.

Likes

Comments

Dagens låt/ Waiting for love - Avicii

En ny vecka har dragit igång och hittills har den börjat bra.
Sovmorgon, en runda på stan, käkat god mat, en hel del skrattanfall och en kväll hos Evelina med ett gäng vänner är vad denna måndag bjudit på.

Likes

Comments

Så här har jag gått runt idag.

Likes

Comments

Att ge pappa en stor kram på flygplatsen och sedan komma hem till ett dukat bord med smörgåstårta och vin. Ja det är för bra. Och oj vad roligt att så många har kikat in här. Hoppas ni stannar! Kram på er.

Likes

Comments

Sista kvällen spenderades på en mysig resturang och efter det tog vi några drinkar. Ett bra avslut på en fantastisk resa med mamma och syster. Nu ska vi packa iordning det sista innan vi beger oss till stranden en sista gång. Ha en skön söndag!

Likes

Comments

Idag tog vi bussen till Lindos där vi spenderade en del av dagen. Kikat runt i småbutiker, klättrat upp till toppen, häng på stranden och några dopp i havet är en del av det vi hann med. Nu har även fräknarna börjat dyka upp och jag gillar det. Kvällen avslutades på en resturang där det bjöds på rolig underhållning

Likes

Comments