Eleonora, Cheerleading

Hej på er!
Igår och under natten har det kommit massvis med snö så vi passade på att ta en liten tur med pulkan och sedan busa lite i snön 😍. Eleonora älskar att vara ute så det är väldigt skönt och enkelt att roa henne utomhus. Inte nog med att det finns massa att kolla på utan även mycket olika ljud att lyssna på.

Ja, vad ska vi mer hitta på under dagen?. Just nu ligger hon och sover i sängen så jag passar på att skriva ett litet inlägg. Ikväll blir det cheerleading träning med mina andra 14 barn😍. Detta är en av Eleonoras favorit aktiviteter. Hon tycker det är så roligt att vara med i hallen, krypa runt och få massa uppmärksamhet.

Kramar Idah

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Eleonora

Hej på er.

Här hemma blåser det så otroligt mycket. Det har varit storm hela natten vilket resulterade i att Eleonora sov super dåligt inatt och valde att ta morgon redan 6:15. Men tur var väl de för att vi skulle till bvc kl 8:00. Hon sköter sig exemplariskt och växer så det knakar :). Nu är damen 67 cm och väger 8080 gram. Gud så fort tiden går!

Efter bvc va det äntligen dags att besöka öppna förskolan igen efter julledigheten😍. Eleonora älskar verkligen att vara där, eller aa i alla lokaler där det finns människor att kolla på både stora och små. Tycker era små/stora också om öppna förskolan ? :) Vi fick äntligen träffa Alexander och Mamma Camilla igen vilket va sååå roligt :).

När vi kom hem från bvc sov Eleonora nästan två timmar. T V Å timmar😱. Hon måste varit helt slut. Nu sitter hon här och blåser bubblor av saliv och senare kommer hennes mormor hit och leker med henne 😍❤


Kramar Idah


Likes

Comments

Hemmet, Eleonora, Rutiner

Godmorgon på er och hoppas att ni haft en bra natt.

Vi har haft en kanon natt och Eleonora sov till kl 8:15. Hon vaknade två gånger inatt varav ett mål. Igår somnade hon redan i bilen påväg hem från träningen vid 19:30 så det blev liksom inget kvällsmål för henne. I detta inlägg tänkte jag skriva lite om hennes morgon/förmiddagsrutiner som vi har här hemma. Jag själv älskar att läsa andras rutiner och se hur dagarna där ser ut.

Oftast vaknar Eleonora mellan 7:30-8:30 beror lite på hur mycket hon sovit på dagen samt hur natten har varit. Vi brukar ligga kvar och mysa lite i sängen innan vi går upp och leker en stund innan det är dags för frukost vid 9:00 tiden.

Till frukost äter hon gröt med lite fruktpuré till och vatten, alltså denna dam ääääälskar vatten :).
Efter frukosten är det såklart lek, promenad eller öppna förskolan som står på schemat. Är vi bara hemma och leker så älskar hon att leka med leksaker som låter, snurrar you name it och dra i alla våra sladdar vi har här hemma, trots att vi gömt dom så hittar hon dom.

Vid ungefär 10:30 sover Eleonora en liten stund, har jag tur sover hon ca 30 minuter, har jag riktig mer tur sover hon 40 minuter :). Runt 12 tiden brukar hon äta lunch, här är det lite olika som hon äter. Antingen äter hon ersättning eller mat. Det beror lite på vart vi är och hur resten av dagen ser ut samt hur hungrig hon är. Oftast blir det en flaska ersättning och någon majskrok som hon för övrigt älskar ;)

Vi använder oss utav tallrikar, skålar, pipmuggar och nappflaskor från både Twistshake och NUKSverige.

Kramar Idah

Likes

Comments

Cheerleading, Familj, Hemmet

Hej och välkommen till oss!
Jag tänkte skriva lite kort om mig själv och min familj. Jag heter Idah, är 26 år och bor i Stockholm tillsammans med min Sambo och vår dotter Eleonora som är 6 månader.

I denna blogg tänkte jag skriva om vår vardag tillsammans där jag bland annat är Cheerleading coach åt ett lag som heter Lynx och detta gör jag tre gånger i veckan. Utöver det tillbringar jag iallafall några dagar i veckan på gymmet så det kan nog komma upp några inlägg om det också. 

För tillfället är jag mammaledig sen i Juli 2017 och planerar att fortsätta vara det fram till Januari 2019 så följ med på våra dagar och se vad vi hittar på tillsammans :)


Kramar Idah

Likes

Comments