drar upp till stugan och Vilhelmina idag (igen??) och jag kommer hem på måndag eller tisdag! blir väl skönt att åka iväg lite så att jag inte bara sitter framför datorn men, det kommer inte finnas så mycket att göra så jag lär dra in till Vilhelmina nån dag och kanske sova över där, har ingen aning än, hehe!!

hoppas ni alla får en bra torsdag! Frivilliga kramar

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Ligger i sängen och kollar igenom sociala medier. Min hals värker och är jätteöm och jag tror verkligen att jag håller på att bli sjuk vilket inte alls känns bra för tillfället då jag faktiskt har planer framöver. Jag hoppas att det löser sig.

För övrigt kan jag berätta att jag går på en antidepressiv medicin som faktiskt börjat värka vilket känns helt fantastiskt då jag inte alls känner samma smärta längre som för några veckor sedan. Jag bryter nästan aldrig ihop och har knappt självmordstankar eller liknande.

Hoppas att ni alla får en fin tisdag (???!!) och en fortsatt trevlig vecka! För nu ska jag ta tag i bloggandet och faktiskt försöka uppdatera varje dag!

Likes

Comments

har tagit en veckas semester nu ifrån bloggandet för att njuta av min Gotlands resa! jag åker hem imorgon men väljer att posta lite fina bilder från resan här nedan!

  • 575 Readers

Likes

Comments

tänkte göra en video, woho!!
om ca 1 och en halv vecka och för att jag ska ha material till detta så måste ni skriva saker jag ska göra! ungefär som sanning eller konsekvens men utan sanning-delen!

frivilliga kramar till er!!

  • 621 Readers

Likes

Comments

sitter för tillfället på Noras rum med henne och Erika och ser på pitch perfect! tjejkväll med mina fina vänner är det idag och vi sover här tills imorgon vilket är najs!

Tidigare idag har jag bara varit med Viktor och chillat tills 17:30 då jag åkte med släkten och åt middag på Kolgården, det var god mat och bra sällskap så det var helt suveränt!

Sedan åkte jag till Nora vid nio och strax därefter gick vi till Ica för att köpa läsk och snacks!

Likes

Comments

vaknade 10 och stirrade därefter på Viktor i typ 2 timmar innan han vaknade, dock vägrade han kliva upp innan ett. när vi väl klev upp så fixade vi oss och åkte ut med hans mamma, min mamma, min lillasyster, min faster och min kusin och åt lunch!

jag och Viktor gick sen strandpromenaden tillbaka och bara va på hans rum. På kvällen gick vi ut och åt på frasses med abbe, Peter och Isak! sedan drog vi till tallen och köpte lite stuffs, jag träffade även Nora, saga och Felicia där! och ett tag efter det gick jag och Viktor hem till honom igen och vi ska väl strax se på film och mysa!

Likes

Comments

ligger just nu i Viktors säng och väntar på att han ska duscha klart! mina kusiner åkte hem efter middagen, Sedan packade jag ihop det jag behövde och fick skjuts in till Vilhelmina av min kära moder! mötte sedan upp Isak och Peter tillsammans med Viktor och vi våldgästade hemma hos Jesper! sen vid cirka halv tio drog jag och Viktor hem till honom!

Likes

Comments

har inte kunnat blogga på ett bra tag men det ät för att mitt "internet" eller snarare täckning and stuff inte fungerat som det ska! men nu är jag tillbaka, haha (hoppas jag!!!)

mina kusiner från Umeå kom i torsdags så jag har varit med dem! Och igår åkte älsklingen hem så det är lite tråkigt, men jag får träffa honom snart!

dagen har spenderats genom cirka en timmes promenad och lite skytte med luftgevär! och nu sitter vi och bara pratar!

Likes

Comments

Idag kom Viktor ut efter lunch och kan säga att det behövdes som fan eftersom att jag mått rent ut piss de senaste dygnet!

annars har inte så mycket hänt idag, har pussats mycket och sett på tv, myst, sett på "Stuck in Love" förövrigt en asbra film på riktigt!!

och just nu sitter jag i friggen med min babe, Pontus och Jesper!

Likes

Comments

dagen har inte varit så speciell egentligen, vi vaknade på morgonen: jag, Jesper, Pontus, Nora och Isabelle. Sen gick vi alla förutom Pontus och åt brunch klockan ett.

sen bara va vi ett tag liksom och sen gick vi och fikade. sedan gick vi upp till Pontus och kollade på tv några timmar tills Isabelle åkte hem och sen åt vi! och just nu ligger vi inne i farmors stuga o gör ingenting särskilt, haha.

  • 758 Readers

Likes

Comments