Work work work

Glad fredag på er kära läsare!
Hur skönt ska det inte bli att ta lite helg nu efter en veckas jobb?
Just nu sitter jag på jobbet och har en liten bloggpaus. Detta är någonting som jag kan ta när det inte finns någonting annat att göra (inte när som helst alltså..). Ibland finns det mycket att göra och ibland lite, svårt att veta hur dagen ser ut!
Men i alla fall! Tänkte posta lite bilder så ni ser hur jag har det haha.

Såhär ser min utsikt u när jag jobbar. Stämplar, pennor, miniräknare, post-it lappar osv. Men detta är det enda som jag vill ha på mitt skrivbord. Tycker inte om när det är oordning och ligger massa papper överallt. Så ja man kan ju säga att mitt skrivbord brukar vara ganska kliniskt rent och tomt, haha..

Har ibland med min egen dator. Smidigare när man ska blogga eller göra andra ärenden.

Den här smaken såg så intressant ut att jag var tvungen att köpa den. Hade ingen direkt lunch med mig till jobb så tänkte ta denna efter, men fy... Alltså den var VIDRIG. Försökte äta 4 skedar, men det gick inte. Den åkte direkt i soptunnan. Riktig besvikelse.

Så vad har ni för planer inför helgen? Jag ska ta det lugnt, träna, umgås med familjen och även fixa lite julbestyr. Vill inte göra allting sista veckan så har redan börjat putsa fönster, sätta upp stjärna osv.

Kram

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229