Gomorron på er fina läsare!
Jag går in på min sista arbetsvecka nu, och det känns jättekonstigt. Var har hela sommaren tagit vägen? Det har gått så snabbt. Om en vecka är jag tillbaka i skolan igen och det kommer kännas båda skönt och jobbigt haha. Trivs så bra med att jobba och det har varit kul att lära sig en ny tjänst denna sommaren. Men jag saknar alla vänner i Lund, så ska bli kul att komma tillbaka!

Jag har varit hemma i Klippan i helgen och varit lite hundvakt. Kommer stanna hemma några nätter till denna veckan och till helgen ska jag och Ebba på Klippanfesten. Vi ska passa på att festa ut sommaren ordentligt, så det blir roligt!

Har väl inte så mycket att skriva egentligen. Idag ska jag och träna agility med Barin. Igår följde jag med och lämnade Oscar i Växjö, han har sin första skoldag idag. Hoppas att han kommer trivas där. Ska upp dit till helgen igen och hjälpa honom flytta till sitt nya boende.

Ställde upp på Söderåsens månadstävling med Barin. Han var så himla duktig. Gjorde två jättefina lopp och har nog aldrig sett honom så duktig. Snabb och satte alla byten. Slalomen gick galant. Är i chock över hur bra det gick. Så han fick en liten rosett för att han hamnade på andraplats i agilityklassen. Han har satt alla slalom felfritt på alla de senaste tävlingarna, 6 stycken felfria i rad. Kan knappt förstå det, tidigare fick han typ ALLTID fel i slalom. Kanske har poletten trillat ner nu haha.

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229