Påväg hem en regnig kväll

Hej finisar!
Nu sitter jag på ett pågatåg påväg till Klippan. Men vadå tänker ni, du kom ju precis hem till Lund? Ja det stämmer, kom hem till lägenheten i helgen med resväskan fullpackad med kläder. Men nu är jag alltså på väg till Klippan igen. Imorgon ska jag nämligen (ÄNTLIGEN) på min ögonundersökning som är i Ängelholm. Så mamma ska skjutsa mig dit imorgonbitti. På fredag ska jag ha min sista praktikdag också, så det passade ju bra att jag inte behöver åka fram och tillbaka två gånger.

Så nu tar jag lite "helg" från plugget. Har faktiskt lyckats koncentrera mig nu i två dagar och fått läst en hel del, så jäkla skönt. Ska försöka hålla detta tempot uppe nu och ska försöka plugga en del i helgen också.

Annars har det inte hänt något speciellt i veckan. Haha jag skriver som att den redan är över, men vi är bara halvvägs ju. Ikväll var jag med en kompis på bio, riktigt mysigt och en välbehövlig paus från plugget. Last Christmas såg vi, och jag blev positivt överraskad. Tyckte det var en rolig och härlig film. Rekommenderar er att se den!

Kunde ju inte träna förra veckan då jag hade praktik, och veckan innan den var jag jätteförkyld. Så det var ett tag sedan jag var på gymmet. Men jag tog mig dit både i måndags och tisdags. Blev inte några supertuffa pass, men ändå något. Lika bra att komma igång igen. Märker stor skillnad på mitt mående när jag tränar regelbundet, så härligt!

Hoppas ni haft en bra start på veckan, kram!

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229