Lördag 21 november

Gokväll på er!

Sitter hemma i soffan nu och lyssnar på julmusik. Har precis tittat på en film och käkat lite morotsstavar med dipp. Ganska bra avslut på en lördag ändå. Idag har jag dock inte gjort många knop. Har spenderat största delen av dagen med näsan i en bok. Fastnade totalt så jag vet inte var alla timmar tog vägen. Det har varit regnigt och stormigt ute hela dagen, så har bara känt för att vara här inne och mysa. Ibland får man ha en så lugn lördag också.

Igår var Ebba och Zebbe här och käkade räkor. Var så himla längesedan de kom på besök i Lund, så det var himla mysigt. Känns dock som att jag har gått upp 5 kilo på en kväll haha. Så himla gott med plockmat och känns som att man aldrig slutar äta hehe...

Eftersom affärens baguetter var slut fick jag snällt ställa mig och baka egna. Kanske inte de snyggaste ni har skådat MEN blev faktiskt goda! Kommer definitivt göra egna fler gånger, jätteenkelt!

Bjuder på en liten selfie också. Kan ju inte bara ha matbilder och inredningsbilder på bloggen. Nu ska jag försöka förbereda lite fler inlägg, bland annat ett recept på supergott bröd (man kan tro att jag ska öppna bageri snart) och grymma städtips som jag testat i veckan. Så håll utkik!

Kram

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:13ce::2