Jag har köpt en lägenhet!!!

Igår skrev jag på kontraktet för min alldeles egna lägenhet!!! Jag ska alltså flytta hemifrån på riktigt, för allra första gången. Det är en dröm som går i uppfyllelse men samtidigt ett läskigt steg i livet. Men gud vad taggad jag är!! Det har inte riktigt sjunkit in ännu att jag verkligen har skrivit på. Att jag kommer ha nycklarna om mindre än en månad. Det krävs dock att man blir godkänd av bostadsrättsföreningen innan köpet går helt igenom. Men det ska nog inte vara några problem.

Nu väntar massa spännande planering med inredning och fix. Det är en etta jag köpt som är 31 kvadrat och med en jättestor balkong. Balkongen är verkligen underbar. Den ligger på väster i Lund i ett ganska lummigt område. Tror jag kommer trivas superbra i området och föreningen. Det verkar väldigt lugnt och tryggt.

Börjar nästan gråta så glad jag är. Och igår började jag nästan gråta när jag körde till Lund och skulle skriva på alla papper. Det blir så verkligt på något sätt. Jag har alltid velat flytta och har kollat på hemnet nu varje dag i typ 2 års tid. Men när jag väl ska skriva på får jag nästan panik och vill bara hem till mamma och pappa haha. Men nu känns det underbart. Jag är väldigt nära med min familj och gillar att spendera tid med alla hemma. Men Lund är ju inte så långt bort så jag kan hälsa på när som helst vilket är skönt! Kommer nog bli många vändor hem i början.

Hoppas ni har en underbar dag,
Kram på er

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

johnssons
johnssons,
åh så kul!!
nouw.com/johnssons