Inför skolstarten

Snart är det dags att återgå till plugget igen och jag har börjat skriva en liten lista över saker som jag måste fixa tills dess. Är verkligen en person som skriver mycket listor haha, gillar att ha ordning och koll på vad som ska göras.

 • Hämta ut mina böcker.
  Jag har beställt böcker på Campusbohandeln och måste hämta ut dem innan skolstarten. Kan rekommendera er att handla böcker på campusbokhandeln (hemsida). Jag brukar köpa begagnade böcker där. Både bra för plånboken och miljön och jag tycker om att det finns lite anteckningar/markeringar i böckerna, då kan man se vad tidigare studenter tyckt var viktigt att lära sig.
 • Sälja mina gamla böcker.
  Har redan blivit kontaktad av en tjej som ska köpa mina gamla böcker, så ska bara bestämma en dag och lämna över dem. Det är nog den bästa känslan, att packa ner alla sina böcker i en kasse (eller tre kassar för att vara ärlig) och bara lämna iväg. En tyngd som lyfts från axlarna, bokstavligt talat.
 • Tömma mobilen och datorn.
  Brukar alltid tömma mobilen och datorn på onödiga bilder och dokument. Känns skönt att börja från scratch, ha ordning på alla anteckningar från början och inte behöva oroa sig för att minnet ska ta slut.
 • Flytta till Lund,
  Kommer jag göra i slutet av denna veckan! Packat alla saker hemifrån och längtar tills jag kan packa upp i lägenheten och fylla kylskåpet med mat haha.
 • Laga matlådor.
  Måste börja laga mat och frysa in matlådor. Superbra att ha frysen full med färdiga rätter när man har det hektiskt i skolan.

Men ja, detta är några av de sakerna som jag måste fixa inför skolstarten.

Förra veckan lagade jag blomkålscarbonara till mamma och pappa. Det är en stor favorit som jag ofta lagar och har i mina matlådor. Receptet har jag publicerat och ni kan läsa det HÄR .

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
Så gott det där såg ut att vara! Ha en underbar dag. Kramnouw.com/hannaemmy
idahjorth
idahjorth,
Riktigt gott, kan verkligen rekommendera receptet! Ha en bra dag du med, kram!nouw.com/idahjorth
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229