Hej bloggen

Var ett tag sedan jag var här inne och skrev nu, sorry för det. Det har varit så mycket nu inför jul att det inte riktigt har funnits tid till att blogga. Eller laga mat. Eller tvätta. Eller leva i övrigt. Välkommen till universitetet. Fortfarande ganska kämpigt de kommande veckorna, men har hunnit checka av en hel del måsten idag. Är nu i princip klar med alla julklappar (äntligen!) vilket har varit en sak som jag gått och stressat över.

De två senaste veckorna har jag arbetet med ett grupparbete som vi ska redovisa på tisdag. Det har varit sjukt intensivt och blivit långa dagar. Allt annat plugg har fått pausats och jag har så mycket att ta igen att jag inte kommer hinna med allt innan tentan. Men jag kämpar på så gott det går. Mitt i allt detta pluggkaos har jag planerat in att riva ut mitt kök och renovera det. Så på onsdag påbörjas det arbetet. Har varit tvungen att boka målare, välja och köpa båda kakel och golv, beställa material och massa annat som har med renoveringen att göra. Så det har också varit mycket.

Men förutom att mitt liv är ganska stressigt just nu så är det bra med mig. Har massa roliga saker inplanerat med vänner de kommande veckorna vilket jag ser fram emot. Ska försöka bli bättre på att uppdatera bloggen, men det är svårt att prioritera den när man knappt hinner äta middag vissa dagar och får slänga i sig två rostmackor. Det är på den nivån det är nu. Men tycker samtidigt att det är så skönt att skriva av sig lite och att dela med mig av min vardag.

Hoppas ni inte har det lika stressigt som jag just nu. Många kramar

Denna killen gör att jag kan slappna av en liten stund i alla fall <3 Min mysis <3

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229