Härliga höst

Heeeej!
Äntligen börjar det bli höst på riktigt! Tycker att det är så himla mysigt när löven skiftar i färg och att det blir lite kyligare. Att sitta inne och mysa med en bra bok under en gosig filt och dricka gott te är någonting som jag uppskattar.

Igårkväll var jag och jobbade för första gången på över en vecka. Gick faktiskt väldigt fort och jag kan faktiskt säga att jag gillar att jobba på kvällarna. Inte lika stressigt som det är att jobba på morgnarna. Men nu är det mindre än två veckor kvar tills jag endast har kontorsjobb framför mig och jag längtar! Har lagt mig tillgänglig för jobb både imorgon och på torsdag, så vi får se om jag får något.

Jag och mamma var ute en promenad med hundarna idag (och varje dag resten av året..) och jag passade på att ta med mig kameran.

-Jag är himla sugen på att fixa till mitt rum lite. Har börjat tycka inredning är så roligt och längtar efter att ha lite större utrymmen att inreda. Mitt rum är väääldigt litet. Jag får plats med en säng och en garderob, ingenting mer. Men tänkte kanske skaffa lite nya prydnadssaker, en matta, nya kuddar eller annat som piffar upp lite. Små förändringar kan göra mycket för ett rum!

-Gymkort är någonting som jag ska skaffa nu innan jag börjar arbeta på kontor. Måste se till att röra på mig och det har blivit dåligt av den saken på senaste tiden. Men på gymmet där jag brukade träna innan har dem träningspass som jag tycker är jätteroliga och som jag verkligen saknar. Anledningen till att jag vill börja träna har ingenting med viktnedgång eller liknande att göra, utan endast för att jag känner mig mer bekväm med mig själv och min kropp om jag rör på mig!

Verkligen tur att man har hundarna så att man kommer ut och rör på sig lite i alla fall!

-Ikväll ska jag titta på svenska hollywoodfruar, ett av mina favoritprogram. Tycker det är så underhållande och får mig nästan alltid att skratta. Ett program som jag sällan missar ett avsnitt av.
Hoppas ni får en riktigt mysig kväll <3

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Linda - Rosa Chica
Linda - Rosa Chica,
Tävling inne på bloggen! 😃
Vinn ett par valfria skor värde upp till 1500 :-
Välkommen in! 😃 <3
www.rosachica.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229