Fullspäckad fredag

Hejsvejs!
Äntligen fredag eller vad känner ni?! Har längtat väldigt mycket efter denna dagen, en anledning till detta är att jag får träffa Nils idag! <3 Dagen började med en engelskalektion. Vi har börjat jobba med grammatik nu. Tycker vi hade kunnat göra det redan förra året. Nu har vi precis haft vårt sista nationella prov och först NU börjar vi jobba med grammatik. Tycker det är lite tråkigt eftersom grammatik är det jag behöver plugga mest på..
Kämpar på med engelsk grammatik. Ser verkligen till att göra dessa läxorna för att förbättra min engelska och få mer självförtroende när det gäller engelska.
Har varit med mamma på Väla och letat efter en studenklänning. Jag har redan köpt en, men tycker den är lite för lång tyvärr. Och den är lite för gul om man jämför med mössan och skorna, så jag känner mig inte helt nöjd med den tyvärr. Ska se om jag kan sälja den när jag hittat en ny!
Till kvällsmat blev det pizza! En vegetariana blev det för mig och mamma. Värmde dessutom fetaost och la på, riktigt gott!

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229