Energifylld hund bortskänkes

Detta möttes jag av när jag kom hem från skolan tisdags. Kan säga att just i det ögonblicket blev jag inte så jätteglad på Barin. Men nej, jag vill ändå inte skänka bort honom. Hade fått som tips att ha honom i ett rum istället för hela lägenheten när jag är iväg, för att han ska vara lite lugnare. Har haft det flera gånger tidigare och då har det gått bra, men i tisdags gick det mindre bra. Jag som äntligen började känna mig lite "färdig" med fixet haha, nu får jag måla om en dörr också.. Men men, han ger mig så mycket kärlek och glädje så kan inte vara arg på honom så länge.

Min fina lilla kille <3 Har varit hemma och lämnat honom hos mamma och pappa nu. Jag har event och andra roliga saker som händer i helgen och vill inte lämna honom ensam så länge. Tur att jag har hyfsat nära hem och föräldrar som ställer upp.

Har haft ganska mycket att stå i nu senaste dagarna så därför det blivit få inlägg. Försöker att hålla mig i fas under denna kursen som började denna veckan, så det blir en hel del plugg. Förhoppningsvis har jag lite mer tid över snart. Ni får ha det så bra sålänge, kramis <3

Kram Ida

  • Hundar

Gillar

Kommentarer