En vecka till julafton

Idag är det exakt en vecka tills julafton, och jag har ingen julstämning alls! Jag har köpt in alla julklappar så har ingen panik över det i år. Men pyntat här hemma har jag inte gjort. Det enda som är juligt på mitt rum är stjärnorna i fönstren. Brukar alltid ha någon liten tomte eller liknande men vet inte om jag orkar ta fram det i år. Har ni någon julstämning? Hade det snöat lite hade det nog kännts bättre för mig i alla fall, tycker det är riktigt tråkigt med en jul utan snö..
Idag har vi jobbat mestadels med våra företag i skolan. Det går väldigt bra för oss. Vi hade en julmässa förra fredagen på skolan då alla företag deltog. De yngre eleverna fick beygsätta företagen och idag fick vi veta resultatet. Vi hade inte räknat med att få något bra resultat eftersom vi inte sålde så många bananer just den dagen. Men det visade sig att folket hade röstat på oss till bland annat bästa produkt och bästa montern på mässan! Riktigt kul att veta att eleverna på skolan gillar oss!
Just nu sitter jag hemma och ska skriva det sista på inlämningsuppgiften som ska vara klar imorgon. Det är lite svårt att koncetrera sig eftersom min hjärna är inställd på lov just nu. Men det är bara att kämpa sig igenom den. Imorgon är det avlsutning på skolan och skolan har köpt in 120 bananer av oss som vi ska servera till ekonomi-och handelsklasserna på skolan. Så vi har ingen trasitionell avslutning i år utan vi kommer servera bananer! Men det är också ett bra sätt att avsluta terminen på!
Hundarna saknar också snön. Här busar mammas hund Quatro och mormors hund Flippa.

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229