En vecka som gick snabbt

​Såhär såg jag ut när vi firade mormors födelsedag. En enkel basklänning från Lager157 som enkelt piffas upp med smycken, klackar eller en kimono som jag hade på mig också!

​Jag har haft en jättebra vecka. Har jobbat varje dag vilket känns skönt. Härligt att veta att man tjänar pengar tycker jag. Men har även hunnit med en massa annat kul. 

Igår kom jag hem från Karlskrona där jag varit och besökt några kompisar som flyttat dit för att plugga. Var jättetrevligt. Vi var på en typ av studentfest/festival och dansade massor. Så roligt att få träffa kompisarna igen och även lära känna några nya personer! Känner mig väldigt taggad på att själv flytta hemifrån nu kan man säga!

Idag har jag haft fullt upp med att städa här hemma. Började med mitt rum, bäddade rent och fixade hela rummet. Sen hjälpte jag mamma ute med att klippa ner våra buskar. Kommer antagligen känna det i armarna imorgon haha. Efter det var jag, mamma och pappa ute och sprang i skogen, hade med mig Barin också så han fick lite extra motion.

Nu väntar kvällsmaten! Ni får ha det så bra, puss och kram.

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229