En dag i taget

Hej på er kära läsare!
Hur är det med er? Med mig är det väl sådär! Har legat hemma nu i två dagar med värsta förkylningen så det känns inte så jättekul. Men det har börjat bli lite bättre nu vilket är skönt! Samtidigt har jag väääldigt mycket att göra i skolan innan lovet då jag ska iväg och åka skidor. Det är väldigt jobbigt. Men inte nog med det, för idag var jag hos läkaren och fick ett lite "dåligt" besked. Eller ja, det är lite oroande kan man väl säga, jag mår i alla fall inte så bra över det jag fick höra! Men jag tänkte berätta mer om det i ett annat inlägg när jag har hunnit smällta allt själv.
Så just nu försöker jag bara att ta en dag i taget, eller en timme i taget. Ena stunden är jag jätteglad och peppad på alla roliga saker som jag har planerat den kommande tiden. Sen blir jag ledsen och orolig och stressad över skolan. Det känns inte alls kul!
Imorgon ska jag i alla fall vara modell för min kompis gymnasiearbete. Ska vara med på ett bröllopsfoto som hon ska sätta ihop. Så det blir en heldag i salongen. Ska ta med mig datorn och lite skolarbete så att jag kan få något gjort när jag väntar också. Har ju inte varit i skolan på två dagar pågrund av sjukdom, och nu är jag ledig imorgon så har en del att ta igen.
På fredag ska jag på min kompis 19årsfest. Har längtat till denna festen i flera veckor så jag tänker inte låta någon oro över läxor eller läkarbesök få förstöra den festen! Ska ha kul och dansa hela natten lång tillsammans med gamla och nya vänner.
Nej nu får jag nog börja tänka på att sova. Ska ju trotts allt bli en lång dag imorgon och tror jag behöver lite extra energi. Hoppas ni har det bra och njuter av livet kära vänner. <3

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229