Äntligen är det freeedag! Visst är det härligt?
Jag har egentligen inte haft en så jobbig vecka alls, har haft två lediga dagar och känner att jag ligger hyfsat i fas med plugget och all läsning. Men det är ändå skönt med lite helg. Har inga planer alls för helgen, ska plugga lite men annars bara ta det lugnt och fira min kusin som fyller år.

Igår kom mamma hem till mig på besök. Vi var först en liten runda på Nova och handlade. Jag köpte massor av fina grejer på Lagerhaus, bland annat underläggen som ni ser på bilden. Har haft några gröna och mer plastiga underlägg innan, men tyckte dessa var så snygga att jag inte kunde låta bli att köpa. Hittade massa andra saker också, får visa upp dem i nästa vecka. På kvällen blev det tacomys med lite vin. Väldigt trevligt. Somnade ganska tidigt och hade tidig föreläsning idag.

Körde med mamma hem till Klippan efter att jag varit i skolan. Hela familjen kommer hem och träffas idag, så mysigt <3 Får se lite vad jag hittar på i helgen, tycker det är skönt att inte ha något planerat för en gångs skull.
Har ni några planer i helgen?

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229