22 år och nya sänglampor

Idag så åkte jag och Barin till Lund på morgonen. Jag var hemma igårkväll eftersom jag fyllde år och ville passa på att fira med släkten. Det var mysigt att träffa alla och det blev en lugn kväll med mat och fika. Så nu är jag alltså 22 år gammal. Det känns ganska bra, 22 är mitt lyckonummer (fyller år den 22:e) så jag får hoppas att detta blir ett riktigt bra år! Även om jag vet att jag inte borde så nojjar jag lite över min ålder, eller rättare sagt att bli äldre. Får försöka släppa det haha. Fler som känner att det blir jobbigare och jobbigare att fylla år eller är det bara jag som är konstig?

Såhär ser det ut i lägenheten just nu! Börjar känna mig mer och mer hemma här och att saker och ting kommer på sin plats. Hade aldrig kunnat tro att det skulle ta så lång tid att flytta in och få ordning, och jag bor ändå "bara" i en etta..

Fina blommor som jag fick igår på min födelsedag. Älskar att ha blommor hemma och älskar tulpaner <3

Har fått upp mina sänglampor som jag fick i julklapp av mormor och morfar. Idag var jag och köpte glödlampor och testade. Så himla nöjd! Precis så snygga som jag hade hoppats på. Har även planerat att köpa en sänggavel som kommer täcka sladdarna. Vad tror ni om det?

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229