2020

Så var det äntligen ett nytt år. Känns på något sätt bra att lämna 2019 bakom sig och blicka fram emot nya möjligheter. Året som gått har varit ett tufft år för mig, det har hänt mycket privat som har varit kämpigt och svårt, men är samtidigt så glad över att jag har tagit mig igenom det och nu känner mig stark igen. Därför ser jag fram emot det nya året lite extra, det blir ett nytt kapitel i livet där jag ska fokusera på mitt eget välmående mer än tidigare.

Firade nyår hemma hos Ebba och Zebbe tillsammans med ett annat par. På bilden är jag och Barin (kolla in hans söta slips!), Ebbis och Hanna med sin vovve Stella. Var kul att se att hundarna kom bra överens och lekte som galningar i början av kvällen. Det blev en lugn och trevlig kväll i övrigt. Det var skönt att vakna upp på årets första dag och inte vara bakis haha. Barin var helt slut efter all lek och nya intryck. Jag fick väcka honom vid 11-tiden dagen efter och det händer inte ofta.

Nyårslöfte för 2020 vet jag inte om jag har några direkt. Tycker man ska försöka sträva efter sina mål oavsett om det är nytt år eller inte. Så nu ska jag fortsätta försöka träna och få till en aktivare livsstil med nyttigare mat. Behöver ta hand om min kropp för att må bra! En sak som jag dock har funderat på ett tag är om jag skulle sluta äta kött igen. Har varit lite tveksam till beslutet, men det lutar ändå mot att 2020 blir ett köttfritt år för min del. Äter ju aldrig kött själv som det är nu, så det kommer inte bli någon större skillnad. Satt och tänkte på det innan, och jag har bara köpt kött 4 gånger på hela tiden jag bott i min lägenhet, vilket är över ett år. Varje gång har det varit för någon annans skull också, typ köpt skinka för att ha på hemmagjord pizza eller bacon i carbonara. Har ALDRIG lagat kött till mig själv. Så det känns ganska naturligt att sluta äta det helt nu.

Har ni några särskilda mål för året?

Kram Ida

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229