Helgen, måndag & tisdag

Life, Travel

Hej på er! Redan tisdag? Helgen var iallafall jättebra men helgerna går föööör fort! Jag åkte hem till mamma och åt middag på fredagen sen träffade jag Moa ett tag. Jag sov faktiskt hemma hos mamma då vilket var kul. På lördagen som jag skrev så åkte vi upp på julmarknaden på stan men asså julmarknad vet jag inte riktigt hahah nej men det var mysigt men det regna och fanns inte så många som sålde saker så vi gick in och köpte fika vilket var mysigt.


Efter julmarknaden var det raka vägen hem och fixa i ordning mig för sen åkte vi till mora.
Asså tänkte mest vad är detta när dom kom ut med vikinga hjälmar och serverade mat men sen började vi äta och själva showen börja och det var verkligen kul och trevligt!! Maten var god och det var en riktigt bra show och dom var verkligen duktiga!! Snön vräkte ner utanför och det var verkligen nostalgi att va på tomteland!!

I söndags blev det pizza, julfilm och inköp av en gran! Hade sån tur att få en jättefin gran från Jysk för 600 eller 700kr rabatt (hur bra???) igår åt jag middag hemma hos mamma sen har jag bara städat & handlat idag och fått lite besök.

Gillar

Kommentarer